Dakle samo si me iscimao bezveza iako sam ranije lepo naglasio chipset i mogao si da proveris.
Hvala lepo sto si potvdrio ono sto sam i sam zakljucio.
Cekam jos nekog da se javi sa drugacijim ili istim chipsetom a onda idem zvati prevarante.
Bitno da znas koji je problem kod tebe i sta da ti kazem sem puno srece u pokusaju da izvuces pare nazad ili da dobijes drugi telefon...
Da li su ti ponudili i raskid ugovora.Pokušali su da me ubede da je to taj model telefona, sve kako piše u on-line specifikacijama (malo morgen) i kako je problem do toga što kod nas još ne radi 4G mreža.
Ponuđena mi je zamena za neki drugi fon ili povraćaj novca pa sam izabrao ovo drugo, s obzirom da se ograđuju od toga šta je u (narednom) paketu... tj. šta je ono što dobijam porudžbinom.
Najpovoljniji my ass.
Darko1290 je napisao(la):Nije uzeo telefon preko operatera vec u nekoj radnji/online radnji ako sam razumeo dobro...
Model za nase trziste tj onaj koji moze da se nabavi kod operatera je regularan 625 i tu nemas nikakvih problema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari