Šta je novo?

Nokia Lumia 1320

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
Lumia-1320-632.jpg

http://www.phonearena.com/news/6-Nokia-Lumia-1320-outed-with-3400-mAh-battery-going-large-at-a-lower-price_id48535
http://www.gsmarena.com/nokia_announces_lumia_1320_with_6_720p_display-news-7026.php

Baterija... :shock:

Nokia mozda i uspe da udje opet u vrh sa ostalim proizvodjacima, Odlican potez da izbace i budget resenje pored 1520. Mislim da ce i jedan i drugi biti pun pogodak. Sa ovom baterijom osecam da ce moci 3 dana lagano da izgura i to uz veze maltretiranje.

Slažem se, baterija je VRH i siguran sam da će držati dosta dugo, možda čak i cela dva dana prosečnog korišćenja.

Samo mu smeta Windows Phone sistem, šteta što nije Android...

Slažem se, baterija je VRH i siguran sam da će držati dosta dugo, možda čak i cela dva dana prosečnog korišćenja.

Samo mu smeta Windows Phone sistem, šteta što nije Android...

to i ja isto govorim za xperia zl
da je ona wp8 nju bi uzeo :p

lep je ovaj nokijin phablet, i baterija je sasvim solidna za tu velicinu ekrana, nadam se da ce cena biti oko 300e

Au, ovde postala normalna uzrecica da je svaki telefon koji nema android ******... Tako su i meni govorili kad sam kupio benzinca da je steta sto nije dizel...

Poenta je da bi nokia i danas bila ziva da su pored wp izbacili i poneki android fon...

To si naucio u CEO Manager-u 2013? Cujem izasao patch..

Pazi: sreca sto Nokia nije Android, jer bi onda Samsung pravio WinPhone, Apple Simbian telefone a, da stvar bude najsmesnije, Microsoft bi pravio iOS telefone i zvao ih iPhone :zgran:

Poslednja izmena:
Ja iskreno razmišljam o ovome kao sledećem telefonu. Čini mi se da dolazi u telenor

^ fon je vec gotovo 2 nedelje dostupan na KP, sa prilicno povoljnom cenom. Takodje, imaju ga na stanju i neke druge, ranije vec pominjane firme. Naravno, sa 12 meseci "garancije".

Inace, imajuci u vidu aktuelnu cenu za ca$h, prilicno sam skeptican da ce se naci u ponudi nasih mobilnih operatera. Nekako mi deluje da ce u tom smislu proci slicno kao Ativ S...

Sjajan phablet, samo mu je kamera ispod nivoa brenda Nokia.Fotka kao neki kineski mid-range telefon...:S:

Upravo sam ga koristio malo.
Kvalitet izrade kao i obicno fenomenalan, mat plastika, telefon deluje kao ubibody, nista ne skripi ne uvija se i sl.
Ekran je ok, ocekivao sam i gore. Kad uporedim sa 1020 vidi se razlika ali za te pare i ovaj telefon ima veoma dobar ekran.

Inace ovo cudo je za mene ogromno. Ja ne bih mogao da ga koristim kao telefon. Ovo je tablet.
Opet kome treba tablet u dzepu ovo je odlicna kupovina za 250-300e koliko kosta.

Slažem se. :)
Neki ovde, spominju "Sony T2", kao konkurenta.Jeste da ima bolju kameru, (i front i zadnju), ali mu je zato cena isto vrhunska.U ovoj kategoriji, trenutno je sigurno best bay za keš. :guitar:

Poslednja izmena:
Emix, gde si video da kosta 250-300e? Sad gledam cene i uglavnom je 298 funti/350e a na mob.svetu 372e najjeftiniji.

1320, T2 ultra i Desire 816 su ti kao jeftini phableti e sad koliko ce koji da kosta.. t2 i 816 nisu jos u prodaji kod nas. Meni je najlepsi ovaj htc, ima i najbolje zvucnike i 1,5Gb rama + 5,5'' ekran sto je i prednost i mana.

Sad sam nasao 1320 za 275e, to je vec odlicna cena. Sony i htc nemaju, pise uskoro.

Poslednja izmena:
Emix, gde si video da kosta 250-300e? Sad gledam cene i uglavnom je 298 funti/350e a na mob.svetu 372e najjeftiniji.

1320, T2 ultra i Desire 816 su ti kao jeftini phableti e sad koliko ce koji da kosta.. t2 i 816 nisu jos u prodaji kod nas. Meni je najlepsi ovaj htc, ima i najbolje zvucnike i 1,5Gb rama + 5,5'' ekran sto je i prednost i mana.

Sad sam nasao 1320 za 275e, to je vec odlicna cena. Sony i htc nemaju, pise uskoro.

http://www.telekom.me/product-details-updated.nspx?phoneid=426&userType=2

A na KP recimo sam nasao po 255 cini mi se.

Poslednja izmena:
Preskupo.

Ovo je sve legalno 299e, 2 god. garancije... e sad moze da bude zakljucan ALI i ne mora.
Ali mislim da se to online zavrsava za par $.

^ to je bas mnogo samo ne znam koliko je realna cena jer sam vidjao uglavnom oko 360-370e i to pre 10-ak dana. Pa z ultra je 369e u t+ kod nas.

Ovo je sve legalno 299e, 2 god. garancije... e sad moze da bude zakljucan ALI i ne mora.
Ali mislim da se to online zavrsava za par $.

Ja cu da batalim kupovinu kod operatera (verovatno, osim ako ne bude nekih super-povoljnih modela ili akcija), lepo potpisem ugovor sa svim mogucim popustima, promocijama u decembru i onda opet kupovina telefona kao i pre - polulegalni primerci :d Ili to ili oglasi. X600 je 2003/4 kostao preko 600e u roamingu ja mislim ili gde vec, ja u Va dobio kao zamenu za raspali St55 (280e cini mi se) i evo ga jos uvek radi, zamenio zvucnik jednom a rotirajuca kamera crkla posle 2-3 godine zbog maltretiranja.

U CT-u najobicniji slab android kosta 25k din a oni iz nize srednje klase oko 45-50k :d Preterivanje.

Ovakvih YT kanala ima na hiljade ali ovako se privlace ljudi :d

[YOUTUBE]sJk3j3agixc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma opet bolje polulegalni primerci, nego oglasi.A za cenu Sony i HTC-a iz nekog mog iskustva, mora da se čeka dok ne dođu u Singapur ili Hong Kong.

Vrh Dno