Šta je novo?

Nokia i Pc preko IrDA

davidoff29

Slavan
Učlanjen(a)
22.06.2005
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G
Miš & tastatura
Logitech
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pokusao sam da povezem Nokia tel. sa PC preko doticnog programa, skinuo odgovarajucu verziju za moj tel (6070), ali nista. Telefon sam uredno instalirao i sistem (XP SP2) ga vidi kao modem ali ga sam program uopste ne registruje, samo mi prijavljuje da je u blizini drugi pc 6070 (???), sto mi uopste nije jasno sta im znaci, ali ga sam program ne vidi povezanog.
Neka iskustva ili pomoc bi dobrodosla, posto verujem da je ovaj model trenutno najbrojniji na trzistu.

Windows ti prijavljuje da je u blizini drugi pc 6070? Ako je tako onda mozes da prebacujes na telefon sta god hoces (tako je bar kod mene sa mojim siemens-om s55) Nadjes fajl koji hoces da prebacis na telefon, desni klik na fajl - send to - nearby computer

nazalost kad to uradim program blokira. Ocigledno jako los program (PC suite) ili ja negde gresim...

To treba da ti radi i bez ikakvog programa (tako je kod mene, probao sam i sa sonyericsson-om t630, k750...). Ugasi program i probaj bez njega

Treba, ali ne radi. :-(

Ne znam... Probaj na nekom drugom kompu, ili probaj drugi IR adapter, npr kod mog druga na lap-topu nece da radi infrared sa mojim telefonom, dok kod mene sasvim normalno radi. A neka se javi i neko drugi ko poseduje 6070, kakva je situacija kod vas?

Nazad
Vrh Dno