Šta je novo?

Nokia i Outlook

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
1.Poshto me malo vishe nervira "chekanje" novih verzija Oxygena reshio sam da malo prelistam Outlook i Nokiu kako rade zajedno i skontao da je ova kombinacija super mocna. Postoji ipak problem. Kod dosta kontakata imam npr. po 2 fixna telefona i Outlook ih lepo ishchita kao Home i Home2, medjutim situacija se menja kada su u pitanju mobilni telefoni. U outlook se uchitava SAMO 1 od npr. 3 mob telefona po kontaktu! Shta da uradim da bi Outlook mogao da ima vishe mobilnih telefona po kontaktu?

2.Kako da iskljuchim onu glupu kontrolu kada uvek moram da stisnem (pri svakoj sinhronizaciji) "Allow access for x minutes". Jel mogu ja to nekako da podesim na neogranicheno vreme konkretno za ovu sinhronizaciju?

3.Shta vi koristite od svih ovih opcija u Outlook koje se mogu "preneti" na Nokiu? Ima li josh neshto zanimljivo? Koristim uglavnom kalendar (samo osnovne funkcije), notes i kontakte.

Objasni mi koja faca nosi 3 mobilna sa sobom????

Mobilni koji inace koristi, mobilni na poslu, i mobilni za slanje poruka na tv kosavu ili sta vec? :d

Pa ja evo koristim 2, privatni i poslovni. Znam ljude koji koriste i 3 telefona. Dalje, imam za CG broj koji tamo koristim (069). Znachi nije nerealno da iskrsne tu i tamo potreba da se za neki kontakt upishu i 3 mobilna broja.

Dosta ljudi zivi u inostranstvu, dosta ljudi ima i cg broj, pa ti srachunaj. Sa 2 mob. ih ima koliko hocesh a ima ih i sa 3 ;) Ima li neko neko pamemetno reshenje?

Nazad
Vrh Dno