Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Probao sam moju karticu i na telefonu Nokia 3310 bez GPRS,WAP itd. znaci barebone, i ista se ikonica pojavljuje. Dok kada u isti telefon stavim drugu 064 karticu "otvorenog katanca" nema ?
U pitanju je samo mrezna zastita operatera koja je aktivirana samo na odredjenim brojevima u sistemu! Ja imam 065 i 064 sl. karticu telekoma! Sluzbena je OK, dok na 065 imam zastitu!
Nista alarmantno! Samo ti cepaj, nema razloga da se uzbudjujes jer taj katanac ne znaci da prema tvom broju postoji bilo kakva restrikcija u sistemu!
Pozdrav.....
Kada je prikazan katanac znaci da je iskljucena enkripcija izmedju telefona i bazne stanice. Desava se cesto kad je mreza opterecena i nema nikakve veze sa brojevima, karticama, telefonima.... vec samo do mreze.
Kada je prikazan katanac znaci da je iskljucena enkripcija izmedju telefona i bazne stanice. Desava se cesto kad je mreza opterecena i nema nikakve veze sa brojevima, karticama, telefonima.... vec samo do mreze.