Šta je novo?

NOKIA E75 problem

FIREBIRD

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2008
Poena
350
Imam problem sa ovim telefonom koji sam kupio pre 2 nedelje.

Desava se da povremeno ispadne iz mreze, tj. signala ima a ja sam nedostupan.:S::S::S:

Softwer telefona je skinut preko Nokia Software Updater-a, cela operacija je normalno prosla. To sam uradio cim sam kupio fon. :wall::wall::wall:

Ja na nokiji E51 imam isti problem, ali već dve godine, to jest otkako je telefon kupljen nov u telenoru. Ne pomaže ni update softvera.

Nije kupljen u Telenor-u, probacu da ga reklamiram.

Prethodno sam korisiti Samsung Omnia 900i, desavalo se da ostanje bez mreze na kratko ali se normalno vrati nisam nedostupan. :S:

Imam problem sa ovim telefonom koji sam kupio pre 2 nedelje.

Desava se da povremeno ispadne iz mreze, tj. signala ima a ja sam nedostupan.:S::S::S:

Softwer telefona je skinut preko Nokia Software Updater-a, cela operacija je normalno prosla. To sam uradio cim sam kupio fon. :wall::wall::wall:

probaj da iskljucis 3G (tj u network settings da iskljucis dual mode) i stavis GSM only
- ako vec nisi to uradio

Stavio sa UMTS rezim rada, stoji 3G ikonica ispod meraca signala.

Testiracu ga danas, ako se ponovi ide na reklamaciju. :S:

Stavio GSM za sada radi bez problema.
Da li da ga reklamiram?

Stavio GSM za sada radi bez problema.
Da li da ga reklamiram?

Ako sve radi nemas razloga. Dobar je to telefon
A kod nas 3g mreza pravi upravo te probleme koje si ti imao. Tako ako ti zatreba 3g za net ili video poziv ti upali manualno pa kasnije ugasi.

Pozz

WiFI koristim, 3G retko.

U mom kraju 3G modemi koji daje Telenor sa 5gb protoka ne rade nikako, moze da izvuce max 10 kb/s. :S:

Nazad
Vrh Dno