Šta je novo?

Nokia e72 pitanjca

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
kupih doticni telefon i non stop me nesto zanima, pa ako neko ima iskustva sa ovim ili telefonom sa istim softverom - opcijama, bio bih mu zahvalan na pomovi.

- ono sto me trenutno zanima oko podesavanja je tastatura koja svetli kad joj se cefne, desava mi se da kucam poruku u mraku a da ne vidim slova jer tastatura ne svetli pa se onda na pola poruke upali i tako...ne mogu da je provalim kako da svetli uvek kad radim nesto na telefonu?

- jos jedna stvar me kopka, kako udjem na mem. karticu nigde mi onako u gallery ne pokazuje memory card pa ne mogu da vidim koje su slike na kartici koje na telefonu?

- takodje bih da napravim new folder u gallery ali ne znam kako

- i poslednje za sada, da li moze nekako da se napravi neki shortcut sa "applications" na glavnom ekranu telefona, ne nudi mi nigde da ga ubacim kao recimo calculator, clock itd...

1. Osvetljenje regulise light sensor i tu ne bi trebao da baguje bas kada je slabo osvetljenje. U nekom sumraku pali i gasi ali kada je toliko mracno da ne vidis tastaturu i onda ne pali osvetljenje, mora da postoji neki bag. Fleshuj ga....

2. U galeriji kada pretrazujes slike, pored velicine je ikonica koja prikazuje mem karticu ako je na njoj. Nisam bas razumeo pitanje....

3. Gallery ne vidi foldere, organizuje samo po datumu bez obzira na folder

4. Control panel-settings-general-personalisation-stand by mode-mode settings-application shortcuts

4. Control panel-settings-general-personalisation-stand by mode-mode settings-application shortcuts

mislio sam da li mogu da postavim ikonicu "applications" negde u shortcuts pa da onda odatle (sa pocetnog ekrana) ulazim u sve aplikacije

Nazad
Vrh Dno