Šta je novo?

Nokia E72 Call Barring Code pass

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Nokia E72 Call Barring Code pass, kako rešiti ovu zagonetku, koje 4 cifre da ukucam?

Zvao zam MT:S i oni nisu znali da mi daju odgovor!

Koji su kodovi za call barring?

Šta god da ukucam, kažemi da je pass blokiran, inače sve radi normalno, probao sam za svaki slučaj ##002#, pa slušalica, da deaktiviram sve, ali u opciji deaktivacije mi traži šifru, zna li neko?

Ukoliko me sećanje ne vara (uzmi ovo sa rezervom), kod je: 0000

Nažalost nije, probao sam i 1234, ali to je rezultiralo zaključavanjem, onda su me u mts "savetovali" da probam pin kod, mada nije ni to, pa su rekli da probam pin 2...
U svakom slučaju ##002# i poziv, su odradili potpunu deaktivaciju.. Čitajući po drugim forumima, ova opcija je podržana, ali opcija sa šifrom nije podržana od strane operatera, tako da... Nisam pametan...
Svakako hvala na pokušaju...

P.S. Buni me to, što postoji opcija ubacivanja šifre, pa editovanja u novu šifru, prihvati bilo koju šifru, potvrdi sve i onda dobijem odgovor da je šifra blokirana...

:(

Iskreno, ne sećam se. Možda sam šifru promenio nekada davno, i sada je 0000. Upravo sam probao na SE-u, i radi!

Jb*! Ako ništa drugo, bar znam da je deaktivirano divertovanje. Kod nokije su šifre od 5 ili 4 cifre, "12345" ili "1234", nije ni jedna od ovih... "0000" je za SE...

Za sva preusmerenja da bi se deaktivirala koristi se gore pomenuti kod ##002#

To znam, hvala, nego me interesovalo, kako da mi proradi usluga call barring na telefonu... Imam, a ne mogu da koristim...

Za ovo su odgovorni iz mt:s-a, jer na moje pitanje, kako glasi šifra, odgovorili su mi "1111", "1212" i "1234", tada je telefon blokirao pristup ovoj usluzi, pravi kod je "0000"!

:eyebrows: Šta ti ja rekoh!?

Bio si u pravu, samo što to nisam mogao probati, jer je bilo blokirano, nakon tri pogrešne šifre... :)

Rešio sam, odnosno, rešili su! Korisnički servis je morao poništiti sva setovanja na SIM kartici, to su uradili na "serveru", sada sve radi ok!
Call Barring šifra je ipak 0000! U slučaju pogrešnog ukucavanja i zaključavanja opcije, ovo rešava mts...

Hvala svima!

Nazad
Vrh Dno