Šta je novo?

nokia e71

acarinho

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2008
Poena
345
imao sam ovaj telefon i sve je bilo dobro dok nisam primetio da mi prekida pozive u sred razgovora, i posle malo surfovanja nadjem da svi e71 primerci imaju problem sa signalom jer se antena nalazu u donjem delu telefona.
interesuje me kakva su vasa iskustva sa ovim telefonom jel imate iste probleme.

http://www.youtube.com/watch?v=gi1gHDa7-X0

442h 53m razgovora preko E71, 300.21.012 verzija SW. Veza (3G) mi puca samo kad prolazim pored "Bajke" na Košutnjaku i oko ćoška Takovske i 27. Marta. A to sigurno nema veze sa telefonom, nego sa nekom rupom u mreži (ili možda ja vozim prebrzo da bi se uradio handover :D).

Pitanje za tebe - jel' ti se pucanje veze dešava u pokretu, ili i kada stojiš/sediš? Kako ti puca veza, tj. šta se dešava na telefonu i da li ti daje neke zvučne signale, ili samo prekine vezu, a ti nastaviš da pričaš u prazno?

Nisi rekao najvaznije... na kojoj si mreži? :d

Telenorova mreza, dosta manje sati razgovora, ali opet dovoljno da se utvrdi da je sve ok. U toj bajci sam jednom bio i zaista nije bilo signala (mada mislim da ga niko na telenoru nije imao). Na Kopaoniku sam takodje ostajao bez signala na nekim mestima.

U principu jacina signala mu nije najjaca osobina, ali definitivno nije veliki problem. U gradu ne znam da li sam ikada ostao bez signala.

doduse ja sam ga drzao stalno na gsm only mozda to ima neke veze a kartica je 064.
prodao sam ga posle nedelju dana i uzeo blackberry 8900.

kod mene je na gsm only i za malo manje od godinu dana skoro 212h razgovora, nisam imao nikakvih problema sa gubljenjem signala (teritorija Vojvodine od NBGD do Kanjize)

Uf, sve je više nekih prijava zračenja E71 :)d), prekida usred razgovora i ostalih stvari koje me udaljavaju od kupovine ovog telefona. :(

Tripujes se, kupi ga neces zazaliti.

sem toga mane su mu probijanje svetlosti sa donje strane ekrana od svetlosti koje osvetljuje dugmice i ekstremno losa kamera nocu, ima neke crvene crtice, znam da je ovo biznis telefon ali
e61i je imao bolju kameru sto se toga tice. trebalo bi da izadje sad e72 pa cemo videti dali ce ovo biti ispravljeno.

drugari,jako mise svidja ovaj telefon i planiram da ga kupim.voleo bih da neko ko ima iskustva sa ovom nokiom nesto prokomentarise.naravno zanoma me objektivno misljenje.unapred zahvalan :)

Samo napred! Ili, ako ti se ne zuri, sacekaj E72. Trebalo bi da se pojavi kod nas krajem ove ili pocetkom sledece godine

Nazad
Vrh Dno