Šta je novo?

Nokia E71 Battery Life?

Cayman

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2008
Poena
301
Da li je moguce da samo meni baterija traje dva dana?

Koliko vama traje?

Meni dva dana ali bukvalno non stop na wifi uz sat vremena razgovora i instalacije/deinstalacije.

I kod mene 2 dana, uz solidnu količinu razgovora, poruka i surfa... Nisam zadovoljan, nikako, ali dobro, valjda stvar navike, 6500s sam punio onako ponekad, barem sam takav utisak imao...

Pa covece, zavisi kako koristis fontele. Nijedan nije otporan na wifi i sate razgovora. :)

kod mene 2-3 dana kako kad, ali se i koristi
evo koliko sati razgovora od 12.09.2008.

eflaog.png

Poslednja izmena:
Ako ga koristim samo za razgovore (15tak minuta),poruke (10tak poruka),organiser i umereno wifi,baterija dogura 4 dana,3g je iskljucen i osvetljenje je stepen ispod maximuma.
Imaj u vidu da je merac baterije malo drugaciji sada,tj za razliku od ranijih nokia gde prva kocka je 60% a ostalih sest 40%,ovde je to dosta preciznije,cak sam primetio da su poslednje dve najzilavije i mogu da izguraju dan i po :)

Poslednja izmena:
Meni baterija prezivi 3 dana glat uz svakodnevno maltretiranje (50 SMS poruka dnevno, pola sata poziva dnevno).

Ako ga koristim samo za razgovore (15tak minuta),poruke (10tak poruka),organiser i umereno wifi,baterija dogura 4 dana,3g je iskljucen i osvetljenje je stepen ispod maximuma.
Imaj u vidu da je merac baterije malo drugaciji sada,tj za razliku od ranijih nokia gde prva kocka je 60% a ostalih sest 40%,ovde je to dosta preciznije,cak sam primetio da su poslednje dve najzilavije i mogu da izguraju dan i po :)

Mislim da ti je ovo crveno važno ako hoćeš duži vek baterije. Na 3g odnosno dual-modu traje mi 2 dana, a na GSM only sigurna 3 - 4 dana uz razgovor od 60-90 min dnevno+ EDGE internet

wifi jede bateriju ako koristis samo telefoniranje trajace ti duplo duze

Ugasi Dual ili 3G mode,smanji osvetljenje ekrana na pola,vidi da ti GPRS stoji na when needed,isto gledaj da ti BT i Wi-Fi ne stoje badava ukljuceni a sleep mode nek ti bude ukljucen kao i odlazak u isti nakon 1 minuta (default je valjda 5 minuta) i,ako vec neces da na Srpskom forumu napises ime teme na Srpskom nego na Engleskom,bar napisi kako treba,pise se Battery,dva t,svakako bi bilo lepse da ti mod prepravi na Srpski! ;)
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno