Šta je novo?

Nokia e70 - maska

sijakm

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2006
Poena
319
Ljudi, zna li neko gde moze da se nadje maska za e70 i po kojoj ceni? Pola Novog Sada sam presao i svugde dobijem isti odgovor - nemamo. Da li mozda neko zna za neku radnju u BG koja sigurno ima masku i ako slucajno neko poznaje nekoga u NS ko bi mogao da ima?
Hvala.

Poslednja izmena:
Ljudi, zna li neko gde moze da se nadje maska za e70 i po kojoj ceni? Pola Novog Sada sam presao i svugde dobijem isti odgovor - nemamo. Da li mozda neko zna za neku radnju u BG koja sigurno ima masku i ako slucajno neko poznaje nekoga u NS ko bi mogao da ima?
Hvala.

Ja kad sam pitao za N73 u mobisu (NBG) jer sam hteo da stavim crnu umesto silver rekli suu mi nema problem samo treba da se naruci iz kroacije i on ti je smontiraju u servisu, jedino ne znam za cenu jer kad sam video da mora da se ceka 15 do 30 dana mrzelo me da se cimam. Rako da verovatno imaju i za e70, jer oni imaju ama bas sve za Nokiju. Dakle Mobis d.o.o. Novi Beograd

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru, potrazicu tamo. Izvinjavam se, bio sam jutros jako umoran kada sam postavljao temu pa sam je greskom postavio u pogresan forum. Nadam se da nece neko zameriti, nije bila namera...

Pogledaj u podzemnom prolazu ona mala radnjica na cosku, prodaju razne dodatke za mobilne aparate. ja sam tamo uzeo crnu masku za n73.

Bio sam, ali nemaju tamo. Sve sam pregledao u centru i na bulevaru. Izgleda da cu morati da vidim u Bg-u.

bojim se da neces naci masku u mobisu, ja sam se za isti telefon raspitivao pre neko vece, beznadezno trazim crnu masku (moja je na zalost siva)...no imaju tastaturu i spoljnju i unutrasnju ali masku nisu imali, nikakvu...a i ako je budu imali bojim se da ce biti primetno preko 100e....

Au, pa to je bas puno para... Pa i logicno je s obzirom da retko ko ima ovaj telefon i u ponudi, a kamoli delove za njega.

bojim se da neces naci masku u mobisu, ja sam se za isti telefon raspitivao pre neko vece, beznadezno trazim crnu masku (moja je na zalost siva)...no imaju tastaturu i spoljnju i unutrasnju ali masku nisu imali, nikakvu...a i ako je budu imali bojim se da ce biti primetno preko 100e....

Daj bre ne plasi coveka,gde to ima za bilo koju Nokiu (a da nije Vertu) da je maska preko 100 eura,sumnjam cak i da je za onaj pozlaceni 8800 scirocco toliko skupa,jes da nasi deru sa cenama ali jos ni za jednu Nokiu nisam cuo da traze preko 40 eura,priznaj da si lupio!?
Ja bih te savetovao da pogledas ipak u AlphaCopy,ja kad sam hteo da kupim crnu masku ranije za 6680 zeznuo sam se pa pozvao Mobis,tamo su me obradovali solidno visokom cenom i"porezom za debile"kako bih ja nazvao tu ******sku taksu za ugradnju maske,pored dranja za masku traze i 900 kinti da je nameste (sto je na maltene svim Nokiama posao od nekih MINUT utrosenog vremena) inace ne prodaju masku bez toga,pa sam onda presao na AlphaCopy,jeftiniji su bili (mislim da je maska bila oko 2400 dindzi kod njih a Mobis je trazio oko 3000 dindzi+taksa za debile) i nisu pominjali nikakvu taksu za ugradnji,cak su hteli da prodaju bez ugradnje,prema tome prosetaj to Rajiceve ulice!
Pozdrav ,)

ja sam platio 2500 dinara crnu masku za n73
a drug kupio poklopac za bateriju za n95 1500 dinara :wall:

Hocu, prvom prilikom kada budem isao za Bg, svraticu tamo pa cu pogledati. Pa znam ja da ta maska ne vredi toliko, ali taj ko je ima je svestan toga i neda je za male pare, ipak je ovo Srbija nazalost. Necu da se zalecem i da zurim, naletece vec valjda nesto...

Nazad
Vrh Dno