Šta je novo?

Nokia E61 - izgubljen u vremenu

• Začetnik teme Začetnik teme symbad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
I dok svi furaju android pametne telefone, ja kupih polovnu nokiu e61, lepo ocuvanu i milina. Baterija 3-5 dana, a ne da se kacim na punjac na svakih 12 sati. Elem, otvorih ovu temu jer me muci sledeci problem:

Kako da prebacim imenik sa Mac-a na e61? Ako neko zna, neka priskace u pomoc :wave:

Da si uzeo telefon sa androidom ili IOS-om ovo pitanje ne bi ni postavio... Probaj da importujes u OVI suite, posle sinhronizacija sa telefonom

Ma dvoumio sam se da li da uzmem Arc s za 300+ eur ili ovu Nok za 60-ak eur :d Obzirom da sam skoro prodao svoj Desire HD kome baterija ni dan nije mogla da sastavi, a pritom se na njemu bavio glupostima poput facebook-a i tome slicnog, odlucih se za nok :smash:
Uspeo sam upravo preko iSync-a da sinhronizujem 🙂

E61 je odličan aparat, koristio sam ga nekoliko godina.
Pošto si već rešio problem sa prebacivanjem imenika, dodaću samo to da, ukoliko ti je potrebno, E61 možeš da sinhronizuješ sa Google nalogom preko Mail for Exchange aplikacije. Potrebno je da napraviš u okviru aplikacije novi profil sa sledećim podešavanjima:
Exchange server: m.google.com
Username: [email protected]
Password: tvoj google acc pass

Otprilike, ukoliko se dobro sećam, to bi bilo to.

To je i meni palo na pamet, jer sam preko google accounta prebacio ceo imenik sa Mac-a na Htc Desire HD. Ali kazem, iSync je obavio posao i sve je na svom mestu sada 🙂 Thanks.

Poslednja izmena:
Da se i ja ukljucim slicnim pitanjem, da ne otvaram novu temu. U pitanju je e71 koju koristim samo povremeno, ali kada sinhronizujem sa google accountom imam problem sto nece da sinhronizuje sve kontakte vec kako kada. Nekada 20%, nekada 50%, nevezano da li netu pristupam preko wlan-a ili nege GSM mreze.

poz.

probaj emoze. besplatan je, a radi kako treba. meni sinhronizuje e72 i zte blade preko google accounta (mailove, kontakte i kalendar)
ponekad zastuca kad je kalendar u pitanju, ali sve ostalo odradjuje kako treba.

Nazad
Vrh Dno