Šta je novo?

Nokia E52 pokusava da se konektuje....

veljaNBG

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
650
Imam problem sa E52 (uzeta kod telenora kao deo paketa) .
Naime malo-malo pa pokusava da se konektuje, tj izbacuje onaj meni d odaberem nacin prenosa podataka...Jednom sam dozvolio ali nije pokrenuta nijedna aplikacija bar ja da sam video .Samo prenos podataka i prekid konekcije...

Nesto u opcijama treba da ugasis. Mislim da to nije nikakv kvar. Imam i ja takav iz paketa Telenor,doduse odmah sam ga debrandirao i ubacio novi softver i nemam problema.

Koliko ti traje baterija na E52? Po netu vidim da ima extra bateriju.

Imam problem sa E52 (uzeta kod telenora kao deo paketa) .
Naime malo-malo pa pokusava da se konektuje, tj izbacuje onaj meni d odaberem nacin prenosa podataka...Jednom sam dozvolio ali nije pokrenuta nijedna aplikacija bar ja da sam video .Samo prenos podataka i prekid konekcije...

Probaj da u e-mail klijentu u opciji 'when to sync' stavis update interval na 'manual'. To bi trebalo da bude to.

Mozda je ona telenor klik aplikacija ako je imas na telefonu. I meni je non stop pokusavala da se konektuje pa proveri..

Koliko ti traje baterija na E52? Po netu vidim da ima extra bateriju.

Što se toga tiče stvarno sam prezadovoljan kada sam "u civilizaciji" tj. kad je ok prijem traje po 4-5 dana.Još nisam proveravao negde gde je slabiji domet pa malo jače radi...

Ja sam imao iste probleme sa e55 oce telefon sve sam da radi.
trenutni setup (i gde god se spominje nesto vise od obicnog telefoniranja je na uvek pitaj)
k.tabla/
-podesavanja/opste/pozicioniranje/server pozicioniranja/upotreba servera = uvek pitaj
-podesavanja/paketni podatci/veza za paketni prenos = po potrebi
-metod pozicioniranja
integrisani gps & zavisno od mreze ostalo iskljuceno.

Od fabrickog softvera na tel.
psiloc traveler hoce sam da se konektuje (podesavanje u njegovom setupu)
nokia mape takodje.
e-mail ??? ne koristim ga

Ja sam imao iste probleme sa e55 oce telefon sve sam da radi.
trenutni setup (i gde god se spominje nesto vise od obicnog telefoniranja je na uvek pitaj)
k.tabla/
-podesavanja/opste/pozicioniranje/server pozicioniranja/upotreba servera = uvek pitaj
-podesavanja/paketni podatci/veza za paketni prenos = po potrebi
-metod pozicioniranja
integrisani gps & zavisno od mreze ostalo iskljuceno.

Od fabrickog softvera na tel.
psiloc traveler hoce sam da se konektuje (podesavanje u njegovom setupu)
nokia mape takodje.
e-mail ??? ne koristim ga

Ako jos ima nekoga koga ovo nervira...
Iskljucivao sam one "logicne aplikacije" koje bi da se konektuju i nije pomoglo medjutim kada sam procitao ovo i ukinuo u Treveler-u update itd sve je prestalo verovatno je to....Inace ono sto me je nerviralo je to sto kada je trazio konekciju ja kada sam odobravao nisam video da se nijedna aplikacija pokrece zapravo ...Izgleda da Traveler to radi ispod haube....

Nazad
Vrh Dno