Šta je novo?

Nokia E51 vs Nokia E60 vs Nokia E65

scouser

- Box -
Učlanjen(a)
01.01.2005
Poena
775
Imam kesh za bilo koji od ova tri telefona.Sva tri imaju najnoviji symbian.Kamera me ne zanima,moze da je bude ali i ne mora.Nokia e65 je na poslednjem mestu jer ne volim slider ali moze da dodje u obzir jer sam video da je extra odradjen i taj telefon sam jedini drzao u ruci.Telfon bih koristio samo za poslovnu primenu,ne zanima me multimedija i sl.Zanima me sam telefon,kako lezi u ruci,lakoca koriscenja,izgled i sl.
Sta mislite,koji da uzmem,licna iskustva dobrodosla.

Imam E51 vec 2 meseca i imam samo reci hvale za njega.
Display odlican, tastatura odlicna, baterija vrlo solidna - meni ume da izdrzi i po 4 - 5 dana uz slabo koriscenje naravno.
Ima "candy bar" oblik sto znaci da je tanak i staje bez problema u dzep od farmerki.

Najveca prednost E51 jeste njegova brzina. To je prvi symbian koji sam imao (a imao sam ih dosta) koji instantno odreaguje na bilo koju komandu. Znaci nema vise lag-a koji su bili prisutni na starijim symbianima.

WiFi mu radi odlicno i lak je za podesavanje.
Evo dok pisem ovo pokusavam da mu nadjem neku manu i jedna koju mogu da se setim jeste da se malo teze pritiskaju dugmici sa strane koji sluze za podesavanje glasnoce slusalice.

Jako sam blizu da uzmem E51.Znam da je E60 sporiji i deblji,samo me jos zanima kvalitet ekrena na E51.E65 otpao.

Gledao ali ajde...cisto da pitam ljude koji koriste te telefone.
btw E51 ima neku SAR vrednost 1.4 i svi kazu da je to nesto veliko,mislim da su u pitanju neki radio talasi.O cemu se tu ustvari radi?

Ne brini se za to. I dalje je u granicama normale a i mislim da toliko zraci samo kad mu je i WiFi ukljucen.

Uzeo E51.Hvala svima,sad ga malo cackam.Mnoooooooogo je brz,znacajno brzi od E50 i N73 koje sam imao .

Danas sam uzeo e51, telefon je stvarno extra. Recite mi da li je neko od vas kupio futrolu za njega? Danas sam gledao par komada koje odgovaraju po duzini i sirini ali je telefon dosta tanak pa leti po futroli. Gde ima da se nadje futrola bas za njega? pozdrav

Imam E50, koja je slicnih gabarita i koristim Samsonite futrolu vec godinu dana. Imas ih u bilo kojoj Savremenoj Administraciji.

Poslednja izmena:
hvala stoske moram pogledati, nisu problem sirina i duzina futrole vec dubina posto je fon dosta tanak, pa uglavnom leti po ovim futrolama koje sam ja isprobavao, pozdrav

Ако није касно

Погледај Case Logic-ове торбице. Има их кол'ко хоћеш у Мамуту.

Nazad
Vrh Dno