Šta je novo?

NOKIA C6-01, nestaju mi email-ovi!?!?

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Postovanje svima,

Skoro sam kupio NOKIA C6-01 i telefonom sam prezadovoljan ali imam problem sa email-ovima koji NESTAJU. :zgran:

U pitanju je SBB nalog koji koristim i kod kuce, na desktop racunaru. Ovih dana bas dosta proveravam mail i kada sam van kuce, desetinu puta dnevno.

Znaci, skinem mail ili vise njih, procitam ih i oni su u inbox-u neko vreme, jedan dan uglavnom, i krace, nema pravila, onda, odjednom, sa sledecom proverom, kako se konektuje na net i proveri mi mail-ove (uglavnom kada nema sta da skine) svi mail-ovi koje sam imao u inbox-u i koje sam vec procitao - NESTANU.

Nestanu i svi poslati mail-ovi odnosno nemam nijedan folder osim INBOX-a (SENT ITEMS bih dobio sada kada bih poslao neki mail dok mi i on ne bi nestao)
Gledao sam SVE moguce opcije, nigde nema nesto cime bih to mogao da predupredim.

Da li neko zna o cemu se radi ?

Hvala unapred.

P.S. EVO, DOK PISEM OVU PORUKU UPRAVO SAM PROVERIO DA LI IMAM NEKI MAIL I JEDAN DRUGI MAIL KOJI SAM DOBIO PRE 2-3 SATA JE NESTAO !!! :mad:

Ako proveravas mail i na racunaru, podesi mail program (verovatno outlook) da cuva poruke i na serveru i da ih ne brise npr. 5 dana.

Cekaj druze, kakve to ima veze? Mislim, ja zelim da ono sto sam skinuo na telefon mi tamo i ostane dok ga ja ne obrisem - sa servera sve i treba da se brise da mi se ne bi "zapusio" . Ako stavim da ne brise 5 dana, sta ce onda da se desi na telefonu? Ono sto je zanimljivo je da mi nekada poruke nestanu posle 2-3 sata, nekada posle pola dana a nekada posle dan, dan i po...

Ocito mail klijent na Nokiji preslikava trenutno stanje mail servera. Kada Outlook na windowsu obrise mail, verovatno pri sledecoj proveri maila na telefonu, Nokia ce preslikati novo stanje sa mail servera i obrisati postojece poruke.
Nemam Nokiu da ovo probam. Posalje sam sebi mail, proveri prvo na nokiji potom na windowsu i onda ponovo na nokiji.

Nazad
Vrh Dno