Šta je novo?

Nokia C5-00 5MP srpski meni

Zuba1970

Znamenit
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
1,465
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me kako se moze ubaciti srpski meni u ovaj telefon posto kada sam isao u podesavanja nisam nasao mogucnost biranja srpskog jezika za ovaj telefon? I da li eventualno download-ovanje ne bi prouzrokovalo neke nezeljene bagove ili nesto vise u samom telefonu? A interesuju me i licna iskustva korisnika ovog telefona. Koje su prednosti a koje eventualne mane ove Nokie?

Odneses u neki od servisa i ubace ti softver sa srpskim jezikom. Ne kosta vise od 500-800din. Brise se sve iz telefona, pa odradi backup pre nego da odneses.

Kakav crni servis, odradi to u kućnoj radinosti sam. Ubacivanje jezika podrazumeva flešovanje, tako da treba da sačuvaš važne stvari iz telefona i posle ih vratiš.

Nabavi JAF, preko NaviFirm nabavi odgovarajući firmver za RM oznaku svog telefona, pročitaj uputstvo za flešovanje (2 A4 strane sa sve krupnim slikama) i to je to.

EDIT: Lik je ovde objasnio kako se radi.

[youtube]wYdZoAYG2nA[/youtube]

EDIT 2: Nikad ne flešuj telefon verzijom firmvera koja je niža od one koju trenutno imaš u telefonu i da je baterija ubev puna ili telefon prikažen na punjač pre celog procesa.

Poslednja izmena:
Imao sam na telefonu srpski meni samo posto sam "bosanac":lupko:u glavi trebalo mi je vremena da provalim. Zahvaljujem se Corvux Corax-u i RazbojNick-u sto su hteli da mi pomognu.

Nazad
Vrh Dno