Šta je novo?

Nokia c3-00

marko93obr

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poena
154
Pozdrav, potrebna mi je pomoc kako da promenim software na ovom telefonu, ubih se trazeci nigde nema ?! Tj probao sam ali to je update preko nokia suit ni to ne radi...
Telefon msm da ima virus, jel moze to da se obrise nekako, npr kad brisem stare pozive nece da ih izbrise prijavljuje gresku ?! Hvala unapred. Poz

Pozdrav, potrebna mi je pomoc kako da promenim software na ovom telefonu, ubih se trazeci nigde nema ?! Tj probao sam ali to je update preko nokia suit ni to ne radi...
Telefon msm da ima virus, jel moze to da se obrise nekako, npr kad brisem stare pozive nece da ih izbrise prijavljuje gresku ?! Hvala unapred. Poz

Hoce da se zabaguje tako, i kad se to desi updejt softvera nece pomoci. Mora da se re-fleshuje.

Sacuvaj sta ti treba iz telefona (imenik, kalendar,...) i onda probaj hard reset *#7370#

Hard reset meni tu nije pomogao, a garancija vazi i na softver jer sam telefon uzeo u vipu (ima 2 god garancije).

^ *#7370# kod ne funkcionise kod tebe ili .. ja sam na ocevom telefonu koji je bagovao sa vremenom resetovao telefon sa ovim kodom, bekap pre toga naravno i proradio je kako treba.

edit: *#7780#, mozda sam ipak koristio ovaj, ne znam, probaj pa vidi.

opet edit: inace, bekap i restore na ovom telefonu je vrlo lak i jednostavan, meni> podesavanja> "sinhr. i rerer. kopir."> "kreir.rezer. kopije"; tu izaberes sta oces da sacuvas.
Nakon toga resetujes telefon tako sto odes na meni> podesavanja> "vrati fabr. podes"

Kada se telefon bude resetovao, odes na meni> podesavanja> "sinhr. i rerer. kopir."> "vracanje rez. kopije". Treba da znas da nakon povracaja nijedna aplikacija nece raditi ali s tom razlikom da ce sve biti na svom mestu tako da je potrebno samo da ih azuriras ponovo i radice :)

Bekap file telefon inace snima na SD karticu, inace do nje stizes preko galedije iz glavnog menija, znaci, meni> galerija> sd> "datoteke rezer. kopije"

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno