ZoNi je napisao(la):ali, ako se posmatra kao polu laptop sa mobilnim i super tastaturom, onda je to odlicna stvar...
I po meni je ovo najbolja kombinacija, mada pre bih se odluchio za prvu sa nekim telefonom manjih gabarita + PDA, nego poveci pda telefon (P900) ... dodushe, to je vetj stvar lichnog afinitetadelimir je napisao(la):Sve u svemu, po meni je najbolje resenje neki BT PDA i telefon ili SE P900...
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):Motorola MPx ce da pojede i 9500 i p900,wait and see
symbian je daleko slabiji od pocket pc-a..
Ok, to je tvoje mishljenje, ali isto tako tvoj telefon (beshe 3200 ?) koshta vishe od 200eura... znam da si ga ti platio manje, ali to opet nije opravdanje jer on koshta koliko koshta, a to shto si ga ti dobio jeftinije to je druga stvarZoNi je napisao(la):@ Misha: ma, po mom misljenju je uopste glupo kupiti tel koji kosta vise od 200 evra!
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):mpx200 ima ms smartphone 2002
mpx ce imati pocket pc 2003,totalno 2 drugachije stvari
pocket pc 2003 sistem je sistem koji se ugradjuje u ipaq-e,i ostale ms pda uredjaje
a to je dosta jache i ima mnogo vishe aplikacija nego shto symbian ima
shto se tiche mpx200 koju ja imam,to je neka sredima izmedju ppc-a i obichnog telefona
a shto se tiche ms powered telefona,ima ih puno,samo kod nas ljudi za to nisu chuli,jer se takvi telefoni ne uvoze,ne znam zashto
slazem se... samo ga ja nikada ne bih uzeo da sam morao da platim "pravu" cenu :-devil-: --- mislim, ja sam se rzmisljao izmedju 3200 (50e), 7250i (70e) ili T610 (70e)...Misha je napisao(la):Ok, to je tvoje mishljenje, ali isto tako tvoj telefon (beshe 3200 ?) koshta vishe od 200eura... znam da si ga ti platio manje, ali to opet nije opravdanje jer on koshta koliko koshta, a to shto si ga ti dobio jeftinije to je druga stvar![]()
ne,opet nisi u pravu,pratim duze vreme razvoj ms telefona i pda uredjajadelimir je napisao(la):Samo treba imati u vidu da je M$ za nove modele PDA uredaja predvideo svoj Windows Mobile operativni sistem, tako da je izgleda zbog toga PocketPC sada predvidjen za smart telefone kao inferiorniju varijantu PDA uredjaja...
ZoNi je napisao(la):slazem se... samo ga ja nikada ne bih uzeo da sam morao da platim "pravu" cenu :-devil-: --- mislim, ja sam se rzmisljao izmedju 3200 (50e), 7250i (70e) ili T610 (70e)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari