Šta je novo?

Nokia 900

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
Ovo je najjaci Nokia WP uredjaj koji ce biti predstavljen sutra:

nokia-900-3.jpg

Osnovne specifikacije:

nokia-900-2.jpg

http://thenokiablog.com/2011/10/25/nokia-900-leak/

Izgleda kao omnia 7, bas me zanima kakva ce biti cena.

Poslednja izmena:
bogtemazo sto je ruzan. ali spec su dobre za wp7, napokon neki pomak na tom polju

Meni je jedino nerazumljivo kako m$ misli da se probije na tržište sa klonovima.

i ono kao ae da postoji neki program na wp7 da zahteva nesto zahtevnije od hardwarea, ali nista...jad i beda, narocito sto se tice izbora igara

Jel uopste ima nesto onako naprednije na WP7 osim elektricnih bubnjeva, igrica, itd?

u sustini ne...ni navigaciju ko co'ek ne mogu da stavim. a oni osnovni programi klize, zato rekoh cemu jaci hardware kad onoga sto je najzahtevnije(igrice) gotovo i da nema. nije jos ovo os za mase...ne znam koj se djavo nokia zaletela, to sto se m$ pogubio ne znaci da moraju i oni.

Takodje ne razumem koji je selling point WP? Napredniji korisnici ce se opredeliti za Android, average joe u vecini slucajeva za iPhone tako da ne znam gde se oni uklapaju.

Takodje ne razumem koji je selling point WP? Napredniji korisnici ce se opredeliti za Android, average joe u vecini slucajeva za iPhone tako da ne znam gde se oni uklapaju.

U pocetku ce se pokusati da dosegnu Badu :d mada ni to nece trajati, ako Samsung doda gas :D:D:D

Marketing na nivou :)

Jel uopste ima nesto onako naprednije na WP7 osim elektricnih bubnjeva, igrica, itd?

Ako mi verujes Bada je ispred WP7 u tom smislu :d A i u ucestvovanju na trzistu.
Ovo su dobri telefoni ali mislim da ih os jos vise ubija nego Wave seriju.

Ladno dele telefone džaba, uh pa neće se tako oporaviti. Sećam se i onih nokia n neka ide kao alva, nema više na lageru (bila vest pre par meseci), na kraju ispalo da su imali smešno malo telefona i da se zato i prodalo. Koliki je bio hajp za ove lumie na kraju su uspeli da prodaju bednih 2 miliona, smešno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno