Šta je novo?

nokia 8850

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Cudna manifestacija. Ima u sebi bateriju ( izgleda divca, japanska) za NK8210, i kada je na polovini popunjenosti, pri razgovoru se drasticno brzo isprazni i prijavljuje Low batery ili se cak i ugasi ( batery empty!). Da li da trazim pravu bateriju za 8850 ili su iste i za 8850 i 8210? Mozda je i nesto trece?
napomena: to se desava sa baterijom samo u opisanim okolnostima, inace radi normalno!

da, 8210 baterija BLB6 ili kako vec, odgovara nokii 8850

dobro, neka odgovara, ali zasto se tako brzo prazni tokom razgovora?

Desava se Nokiama. Mislim da se neko kolo istripuje, pa povuce mnogo vise struje nego sto mu je potrebno i na brzinu iscrpi bateriju...
Inace, baterije jesu iste.

znaci da ne diram bateriju?

na 6210 se to nikada ne desava, stavise sjajna je u tom smislu.. moze ceo dan da upozorava na bateriju!

frostonja je napisao(la):
znaci da ne diram bateriju?

Mogao bi da ga odneses do servisa da ti provere tzv. "regulator punjenja". Davno je meni to crklo na Nokiji 5110 i desavao mi se isti problem...

Pa baterija je crkla i to verovatno samo jedna celija to je onaj ruzniji naci riknjavanja baterije, suprotan laganom odumiranju.....
Tesko da sa LIion baterijom regulator punjenja moze da pravi opisani problem njoj je ionako sve jedno koliko je punjena.

Nazad
Vrh Dno