Šta je novo?

Nokia 8850 dilema...

::Zero::

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
601
Pozdrav svima!
Imam jednu dilemu pa bih zelio cuti vase misljenje o tome.
Prije tjedan dana kupio sam Nokiu 8850 u jedne djevojke koja ju je koristila 6 mjeseci. Telefon je izvanredno ocuvan, prakticki neogreben,ne stvara nikakve probleme, baterija drzi 2i pol dana(imam i rezervnu). Eh sad...Jučer sam dobio ponudu za zamjenu.Radi se o modelu 6510 koji je potpuno nov,neotpakiran,iz ruke u ruku za moju Nokiu! Biste li vi mjenjali? Isplati li se mijenjati? Koji je u stvari bolji telefon trenutno?
I jos nesto: Da li je puno 70 sati razgovora sveukupno na mobitelu?
Hvalacheers

Pre svega, ja taj 8850 nikada ne bih ni kupio.
To je 8210 sa sivom maskicom (i preko tastature).
IMO nema mnogo ruznijih telefona.

Kad si vec kupio, menjaj ga za 6510 odmah.
To je telefon daleko boljih mogucnosti. Da zanemarimo sto je lepsi.
Ima i vece tastere i veci i lepsi displej.
U svakom pogledu je bolji.
Jos ako je onaj crni, tj. ako mu je takva maska. Huh :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Pre svega, ja taj 8850 nikada ne bih ni kupio.
To je 8210 sa sivom maskicom (i preko tastature).
IMO nema mnogo ruznijih telefona.

Kad si vec kupio, menjaj ga za 6510 odmah.
To je telefon daleko boljih mogucnosti. Da zanemarimo sto je lepsi.
Ima i vece tastere i veci i lepsi displej.
U svakom pogledu je bolji.
Jos ako je onaj crni, tj. ako mu je takva maska. Huh :)

Pozdrav!

zar postoji crna maskica? Btw, Sale, imas tamno plavih, novih, za 250 u Mobil Pro (preko puta hale sportova), sa garancijom itd itd..

Ja bih se menjao. Iako je (bar meni) jedno 10 puta lepsi 8850, on je imao dosta problema. Nisu veliki, ali neprijatni. Moguce je da ce tel. da pocne da ti se gasi, zbog loseg kontakta baterije, zatim moguce je da ti ekran pocne da pravi probleme, odnosno da "blokira" zbog lose gumice, to je u principu mali kvar i lako se popravlja, ali ono... To je ono sto sam ja imao prilike da vidjam. A pored svega 6510 je noviji telefon!

Inace, 70 sati razgovora je dosta za tel! U prodeku, ono sto ja vidjam, kod ljudi koji normalno koriste tel, kojima nije od vitalnog znacaja za posao, to je 30-40 sati razgovora plafon.

Filip je napisao(la):
Inace, 70 sati razgovora je dosta za tel! U prodeku, ono sto ja vidjam, kod ljudi koji normalno koriste tel, kojima nije od vitalnog znacaja za posao, to je 30-40 sati razgovora plafon.

Ja u kuci imam 3 telefona sa 100+ i 200+ sati razgovora. Bitnije je kako je koriscen i cuvan za to vreme dok je pravio pomenute sate :mig:

Menjaj to za 6510 (jeste 88 meni lepsi, ali je 65 mnogo bolji telefon)

PJ je napisao(la):
Ja u kuci imam 3 telefona sa 100+ i 200+ sati razgovora. Bitnije je kako je koriscen i cuvan za to vreme dok je pravio pomenute sate :mig:

Menjaj to za 6510 (jeste 88 meni lepsi, ali je 65 mnogo bolji telefon)
Pa pazi, ne kazem ja o extremnim slucajveima nego o proseku. Ali nekom logikom: duze vreme razgovaranja, vise koriscen telefon, vise koriscen telefon, vise ispadao... a druga stvar, vise price, vise pljuvanja u mikrofon i znoja u zvucniku.

Opet cu ponoviti da me mobitel fanatsticno sluzi evo vec 2 nedjelje.Jos ga nisam niti gasio, stvarno ne pravi probleme. Al da ima 70 sati razgovora,ima.:( Sad nekima je to puno nekima malo, evo recimo moj otac ima 5110 vec tri godine i na njoj sveukupno 14 sati razgovora. Ipak ne mogu se odluciti, otkad sam nabavio ovaj mob.čim sjednem u kafić, ekipa gleda samo u njega. Ali mislim da ću se zamijeniti, odnosno jos cu dobro razmisliti.
Inace sto mislite koliko vrijedi ovaj mob. u EUR valuti, ne znam kako se krecu cijene, odnosno za koju Nokiu bih mogao da ga mijenjam iz ruke u ruku?
Hvala

U prodavnicama 6510 ~250E.

Filip je napisao(la):
U prodavnicama 6510 ~250E.

mmmm, sada je pao na 235, nov sa garancijom u radnji.. :) anyway... hvala bogu da sam tati pozajmio lovu, inace bih kupio za 270, ili bih uzeo od saleta polovan za 250 :)

byMaX je napisao(la):
mmmm, sada je pao na 235, nov sa garancijom u radnji.. :) anyway... hvala bogu da sam tati pozajmio lovu, inace bih kupio za 270, ili bih uzeo od saleta polovan za 250 :)
Eeee zato stoji ~ :D

Vrh Dno