Šta je novo?

Nokia 8801

david

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
620
Zanima me u vezi ovog telefona kojeg inace prodaju na nasem trzistu iako je namenjen za americko , koji radi na 850/1800/1900 , kako se uopste pokazao na nasoj mrezi ? Inace u USA je jeftiniji pa sam mislio da ga uzmem...mada me brine kompatibilnost.
Razgovarao sam sa covekom iz Mobtela i rekao mi je pustaju u rad sve vise baznih stanica koje rade na 1800 tako da sam miran sto se tice pokrivenosti u vecim gradovima?
sta mislite?

Ako ti je rekao da si miran za pokrivenost u VECIM GRADOVIMA a ti ne zalazis u manje gradove i sela onda kupi,u suprotnom se ne isplati da odes negde u prirodu,pokvari se auto i nemas cime da zoves ili tako nesto!
A sto se uopste zezas sa tim kad ti je to 6230 u metalnom kucistu i samo 4 puta skuplja zbog toga!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Potpuno je besmisleno u Srbiji šetati telefon bez 900MHz. Čak i u sred Beograda 1800MHz nije dovoljno rasprostranjen. Na A008 sam mogao da ugasim 900MHz i kačim se samo na 1800MHz repetitore. Nikako ne preporučujem fon bez 900MHz.

ok odustao sam od 8801

nidzo imas li jos tu motorolu

veske je napisao(la):
nidzo imas li jos tu motorolu

Ne, par godina ima otad.

Inače interesantna sprava, odlično organizovana i funkcionalna. Fenomenalan softver - jako čudno za Motorolu i Java okruženje. Pomalo spora i jako nezgodna za sinhronizaciju sa računarom - prevashodno zbog toga prodata.

Maksimalno zbunjivanje naroda kad izvučiš da se javiš.

Nazad
Vrh Dno