Šta je novo?

NOKIA 8310 vs 6510

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Dvoumim se izmedju ova dva modela, ocekujem komentare, odnosno savete.

evo ovako: ovih dana sam malo gledao Nokije, posto i ja hocu da menjam moju 3410... ja ne bih u ovom trenutku dao glas ni 8310, ni 6510, vec... pa, 3510i (dakle, ona sa kolor ekranom!)... super je, odlicna velicina (8310 i 6510 su premali, po mom misljenju), odlican ekran...

ako bas insistiras izmedju 8310 i 6510, onda ja glasam za 8310 - mnogo je lepsi, a sve ostalo im je slicno...

mada, jos jednom: 3510i :beat:

Ja dajem glas za 8310...

Odlican prijem na 064 mrezi, do 200 poruka, do 500 brojeva telefona sa svim pratecim podacima (znaci na jedno ime do 5 brojeva + email, web, kucna adresa, note), mali, lagan, svetli u p... Koristim ga umesto baterijske lampe :) A da, kalendar/organajzer sa neogranicenim brojem upisa... Vise ne zaboravljam vazne stvari u svom zivotu :ang:

Meni je 8310 lepsa (i koristim je vec preko godinu dana :)), ali 6510 ima visu rezoluciju ekrana, bolji kalendar (kao na PC-ju.....sa celim mesecom odjednom), ima mogucnost automatskog zakljucavanja tastature (podesis za koliko vremena da se zakljuca) i to je u principu to.

Dakle na strani 8310 je osvetljenja, i generalno izgled (pod uslovom da ne uzmes onu rozu ili zutu :D), a na strani 6510 je gore navedeno.....pa ti vidi...

Sto se dimenzija tice, telefoni su sasvim OK ukoliko nemas cvarkaste prstice (sto bi rekao jedan moj drugar:))

Ako se dobro sjecam , cini mi se da se govorilo o nekim problemima sa jacinom zvona na 3510 ???

Koja je cijena za 8310 ?

Matador je napisao(la):
Koja je cijena za 8310 ?

Ja sam nasao najjeftinije na jednom mestu za nekih 215 eura, ali nadam se da ce dok se ja odlucim cena jos malo pasti :)

Svaki glas za 6510...prezadovoljan sam josh od septembra (ako ne i ranije)...Znachi fon je isti kao 8310 samo ima neka poboljshanja i malo je ozbiljniji...8310 je ipak nekako za decu :D.Znachi gomila poruka,imena,odlichan kalendar,radio i "veca" rezolucija nego na 8310...Ima naravno josh gomila funkcija ali samo da dodam da i pored svega nikada necu prezaliti kvalitet zvuka sa v50 !!! Nema telefona koji moze da se priblizi po tom pitanju motoroli :(...

U radnji gde je Genghis kupio... 6510 za mene je 210 evra... regularno, nov i slusalice na poklon! Odlicna kupovina!

U pocetku sam bio na strani 8310, ali polako prelazim na stranu 6510, e da jos cena padne na 200 ili mozda i ispod, ali pitanje kada

byMaX je napisao(la):
U radnji gde je Genghis kupio... 6510 za mene je 210 evra... regularno, nov i slusalice na poklon! Odlicna kupovina!

Max,jel ima josh tih "ponuda za tebe" ???

A gde si ti kupio :) i keve ti da li primaju evre :) posto u roamingu NECE DA PRIME EVRE ZAMISLITE!!!

evo ovako....

Odma` da ti kazem da je n6510 mnogo bolja, ali ima neke kako da kazem, kvarove ne displeju. Moj drug je pre 20-tak dana kupio n6510 i imao je neke svetlije linije na displeju, pa je zamenio za novu, a i ona opet ima iste linije. A pre mesec dana je uzeo n8310 i ona mu se istog dana pokvarila. N8310 ne valja sa starim softverom iz 2002. Tako da ti ja preporucujem da kupis n3510i ista je cena, a kasnije neces morati da menjas, da kupujes telefon sa displejom u boji. Srecno!

Genghis Khan je napisao(la):
Max,jel ima josh tih "ponuda za tebe" ???

O da... ali cekam da mi se Xan javi .... ne javlja se na mob, ne znam sta mu je :)

byMaX je napisao(la):
O da... ali cekam da mi se Xan javi .... ne javlja se na mob, ne znam sta mu je :)

E,ajde bacicu ti mail,mislim da mozemo da se dogovorimo neshto fino :beat: :)

Juce sam imao 200 propustenih poziva ljudi dajte bre ovde neko radi :)..Inace max Pocket PC je prodat tako da ne mogu da prodam fon(neki koji nisu upoznati neka ne pokusavaju da shvate :))

Nazad
Vrh Dno