Šta je novo?

Nokia 8310 problem

pedjamil

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2003
Poena
619
Da li je neko imao problem sa 8310 ovaj. Dobio sam telefon i od 1 dana baterija mi je trajala dan i po. Mislio sam da je do baterije, pa sam kupio novu, ne neki fuš vec mi burazer doneo iz Svajcarske. I krenem ja da formiram bateriju kad ono medjutim, punjenje je trajalo samo 3-4 sata i opet mi je baterija trajala dan i po.
Aj da vas cujem pre nego sto odnesem u servis

Meni je na nokiji 3310 baterija pri drugom punjenju trajala nepunih 7-8 sati, ali dok se ne kreira nomozes da sudis, a kad se kreira videces...
Poz.

Punjenje trajalo 3-4? Punjenj traje krace od toga, ali kada prvi put punis bateriju ostavis je ceo dan. On prikazuje da je pun, ali se ona tada "formira"....neka me neko ispravi ako gresim. Inace 8310 koristim 2 godine i nekoliko dana i baterija i dalje traje minimum 3 (puna) dana, a uglavnom 4-5. Mesecno saljem cc500 poruka i imam sat vremena odlaznih poziva (za dolazne ne znam)....znaci, nije da ga ne koristim....

Nisam ja tantus ostavio sam je 20 sati da se puni, ali i dalje traje dan i po

hm...
ja u kuci imam tri komada 8310 ja sestra i burazer,i ni na jednom baterija ne traje preko 3 dana...mozda sestri ali eventualno do 4 dana uvece.Meni uz aktivnu pricu traje oko 2 dana,mislim da ti je do baterije...

Nazad
Vrh Dno