Šta je novo?

Nokia 8250 ?!?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Ako neko moze da mi prenese utiske koriscenja ovog modela nokia mobilnog telefona, bio bih mu zahvalan.........

Znaci, kako se pokazao u realnom radu i u uslovima koji vladaju ovde.......

Pozdrav

Moj komsija ga ima. Nije nista posebno, naime, isto kao sto se 3330 razlikuje od 3310 tako se i 8250 razlikuje od 8210. Znaci minimalna razlika za nesto vecu razliku u ceni.

Pa nije bas... 8210+3310 daje 8250... Plus, 8250 je daleko daleko lepsi telefon.... A ako neko ima love... kupuje telefon zato sto je lep...

byMaX je napisao(la):
Pa nije bas... 8210+3310 daje 8250... Plus, 8250 je daleko daleko lepsi telefon.... A ako neko ima love... kupuje telefon zato sto je lep...
Pa dobro mozda si u pravu :p a da pitam, je moze kratak uporedni test 8210 i 8310???

vlycos82 je napisao(la):
Pa dobro mozda si u pravu :p a da pitam, je moze kratak uporedni test 8210 i 8310???

Moja sestra lprosti 8210, a ja 8310. Telefoni su razlicita generacija....jednostavno ralzicita klasa.....

83 je malo bucmastiji (lepse lezi u ruci), ali je manji. Ima lepsi oblik, mnogo bolju tastaturu i ima belo osvetljenje preko odlicnog displeja. To je prvi model nokie sa kojim sam se sreo, a da nemam zamerku na kvalitet ekrana (podloge). To je to sto se estetike tice.

Software je dosta noviji tako da je masa stvari poboljsana, ima ooooogoooormnu memoriju za telefonski imenik. Moze da primi 50 Picture messages i 150SMSa, kucanje SMSa milina, voice recorder....
Najlepsi deo: uz par minuta razgovora dnevno (do 10) i nekoliko porukica dnevno baterija traje 6-7 dana....
Prvo sam se malo zbunio, ali onda sam poceo da belezim kada ga napunim i ispade da izdri i do 180h dok ne kaze battery low

Pogledaj razliku u ceni i situacija je jasna:)

PJ je napisao(la):
Software je dosta noviji tako da je masa stvari poboljsana, ima ooooogoooormnu memoriju za telefonski imenik. Moze da primi 50 Picture messages i 150SMSa, kucanje SMSa milina, voice recorder....

a koliko vremena voice recorder ima na raspolaganju??

Mislim da je 3 minuta (imam neke snimljene poruke, pa ne moguda proverim)
E,da, ima i radio,a 82 nema....

Za koliko para moze da se nadje 8310... ? Prelep je jedan sivi koji sam video i malo duze drzao.. (i nalozio se ko mlad majmun)...

Vrh Dno