Šta je novo?

nokia 7710 display

Učlanjen(a)
04.12.2005
Poena
319
pukao mi je display na nokiji 7710, da li neko zna gde mogu da nadjem polovni ili nov ne bitno je ...

Jos samo da napises i odakle si,pa mozda i mozemo da ti pomognemo :)

Kolega klavijaturista, zaista bih ti pomogao, ali moramo znati odakle si? :) Mislim da ces tesko to naci i ako nadjes, ne verujem da ce biti jeftino, ali vredi pitati...

izvinjavam se ja sam iz Kragujevca...gledao sam na ebay-u...u UK ga ima ali kosta 75e i nemam nacina da ga dobijem!da je nemacka onda bi bilo ok...

imam prijatelja u Nemackoj .D li bi on mogao da mi naruci uz UK-a da mu stigne , pa da mi posalje!?

Pa mislim da moze, ali ce te ispasti skuplje zbog silnih postarina + zamena u servisu. Da sam na tvom mestu, potrazio bih ga jos neko vreme ovde kod nas, mozda slucajno naleti neki. Jako su skupi zato sto je touch screen. Jesi li razmisljao da menjas telefon?

nije problem da se promeni telefon samo ovaj jos nisam skroz otpisao!sinoc mi je pukao ekran...shvatam da se to retko kad isplati jer nov ekran u evropi kosta oko 70e a ovaj telefon moze da se nadje za 100-130e ali rekoh mozda je naletim ...

Pa da, bolje ti uzmi neki drugi telefon, a taj stavi na stranu, pa ubaci displej kada bude bila povoljna varijanta za njega.

zakljucak je ,AKO NEKO CUJE DA JE NEKOM CRKLA MASINA NA 7710 NEKA JAVI...:)

HVALA

Nazad
Vrh Dno