Šta je novo?

Nokia 7650 cena?

zwerko

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
620
Zna li neko pribliznu cenu ovog telefona napolju (Austrija posebno, ali mogu i druge zemlje Eu osim Engleske), ili neki web sajt gde se mogu pogledati cene?

Moze i cena kod nas ako postoji.

Ilegala kod nas je oko 800E , mozes naci neke ljude koji prodaju preko www.mobilnimagazin.com , u Austriji, ako uzimas bez pretplate tj kupujes da odmah prelazi u tvoje vlasnistvo a ne da otplacujes negde oko 1000e.

To mi deluje nesto malo mnogo, jer sam na www.amazon.de video za 700e, a cini mi se da to nije sa pretplatom (doduse nisam 100% siguran jer ne razumem nemacki)

Ima zajnize 750e ... sada je bas oglas na prvoj strani ...
Ali sve je to ilegala ...

Posto te interesuje Austrija,ponajvise,nenzam na koju forum,ali tamo ponekad dele besplatno telefone,samo treba da budes njihov pretplatnik godinu dana,svaki mesec mora da se plati 7 evra,sto za jednu godinu ukupno iznosi oko 85 evra ako nikoga ne zoves,meni su tako uzeli 4 telefona,prijavili da su im ukrali,i nisam nista ni platio :)))))))

Vidi decko, ti si to cuo, a ja tamo ziveo :)
Ne daju ti dzabe, nema dzabe ni kod babe :)
Logika je sledeca ... ti kupis fon uz pretplatu (primer je da fon kosta 1000dm. Oni ti odmah naplate recimo 300dm uz karticu koju kupis (gde moras ostaviti svoje podatke) i onda nakon toga uz racun svakog meseca narednih godinu dana otplacujes po 60k dm. Kada se pomnozi i sabere vidi se da ne ispadnu ni malo glupi ni naivni jer ti njima platis fon vise nego sto nov kosta a pare konstantno dobijaju godinu dana, nakon kojih ti opet (verovatno) hoces novi fon jer je ovaj vec zastareo i maltene ni za kakave pare ga ne mozes prodati. I tako oni stalno dobijaju pare ... a ti stalno gubis.

To o cemu ti pricas je:
1. Ilegala
2. Vezano samo za modele koji vise nisu popularni.
Recimo telefoni koje tako mozes uzeti su Siemens m35, Nokia 3310, Siemens c45 , Nokia 8210 i znaci njih placas 14dm x 12 meseci i njima se opet isplati.
A ako ides preko ilegalne boravisne vize ili pak prijavis da je kraden, to je Austrija i operateru osiguranje isplati troskove.

INACE KAD VEC PRICAMO O TOME:
Ako zelis kupiti fon bez pretplate platices ga isto kao i ovde ako ne i skuplje.

Nemci su to, svi znamo sta znaci Osterreich i da pre svega oni nisu ni malo glupi i da da su glupi ne bi ziveli 101 put bolje nego mi ovde.

Toliko na tu temu.

Ma znam ja da su tamo cisti telefoni skuplji nego ovde. Ja bas zato i hocu da uzmem telefon koji nije skinut sa neke mreze pa dekodiran, sto je 90% telefona ovde. Samo me interesovala priblizna cena, ali izgleda da cu ipak odustati od tako skupe igrackice i zadovoljti se nekom jeftinijom.

Pa za sada kosta oko 750 e i zaista ne vredi toliko para stoga ili sacekaj malo ili sada kupi nesto st vredi tipa sl45i.

Kad smo kod SL45 i SL45i.. Kakva su iskustva sa baterijom? Koja baterija originalno ide uz telefon? Od 540 ili 650mah? Da li je moguce negde naci originalnu bateriju veceg kapaciteta LiPolimer od 1000mah npr?

Iskustva su krajnje pozitivna.
Ne secam se, a ne znam gde sam napisao kolika je standarda, ali i ona daje sasvim ok 2 dana sa relativno puno price, a ima i original vec i duplo deblja koja ti daje 4 dana ''zlostavljanja'' .

Vrh Dno