Šta je novo?

Nokia 7610???

Srbin do jaja

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
619
interesuje me sta islite o nokiji 7610. smao nemojte da kometarisete cenu, jer je irelevantna za sada!!!

To je po meni najaci telefon na nasim prostorima u tom cjenovnom rangu,znaci pored vrhunskog dizajna veoma je opremljen dodatnim funkcijama kao sto su VRH-unska kamera,MP3 player,Radio,itd...znaci telegon je lutka
Slika dovoljno govori o kakvom se telefonu radi :
7610_silvergrey_prof_lores.jpg

Pozdrav:wave:

iz tog razloga sam i ja pitao! jer mislim da po dizajnu ni jedan tel ne moze da mu parira!!!

Kahm....7610 nema radio...ima soft mp3.Tastatura je ravna nuli...telefon je zenski...a i ta kamera je precenjena ..slike su blago mutne..pa ti vidi..nema jos tog telefona sa "VRH-unskom" kamerom.
P.S. M3 ajde majke ti nemoj da lupas bezveze ovuda idi informisi se na nekom sajtu ili uzmi telefon pa onda napisi(nesto pametno)

Poslednja izmena:
Pa kao stize i neki 6670 koji bi trebao da je identican 7610 samo sa "normalnom tastaturom" i ocajnim ali ocajnim dizajnom(malo drugacije od 7610 ali opet mnogo ruzniji)

Igrao sam se sa tim telefonom kada sam uzimao moj K700i,pa mi je bilo malo zao sto nisam mogao da dam 150 eura vise pa da se igram i sa 7610!!!
Odlican telefon

u pravu je miki, ocajna tastatura,neupotrebljiva kamera i ogromna cena
ali zato kad ga izvadish u kaficu,pa te svi gledaju itd.. a ti kazhesh platio sam ga 500 eura, e onda opravdava cenu..

p.s sarkazam mode off

[Miki] je napisao(la):
Kahm....7610 nema radio...ima soft mp3.Tastatura je ravna nuli...telefon je zenski...a i ta kamera je precenjena ..slike su blago mutne..pa ti vidi..nema jos tog telefona sa "VRH-unskom" kamerom.
P.S. M3 ajde majke ti nemoj da lupas bezveze ovuda idi informisi se na nekom sajtu ili uzmi telefon pa onda napisi(nesto pametno)
Sada sam vidio, stvarno nema radio ali zato sam gledao kako izgleda kamera na njega i ja sam zadovoljan;)

j*bes radio,jos nema symbian telefona sa radiom,ali telefon je stvarno extra.Miki je stvarno upravu slike i meni deluju mutne(ja sam mislio da je to subjektivni utisak)

Izvini M3 zbog mog izliva besa ali stvarno se prvo malo treba informisati pre izlaganja :)

Znam brate bi meni tako dodje, mislo sam da ima posto to je tel. od 450 eura ...
Nema frke ..Pozdrav...:wave:

[Miki] je napisao(la):
Hmm ko ti je to rekao da 7610 ima softerski mp3?mp3 je odlican...kamera takodje dobra izgleda sjajan tastatura je dobra :wall:

7610 nema ugradjen hard mp3 nego samo u preko programa moze da se pusti...mono...no nema veze neka covek ode u prodavnicu i neka vidi telefon ako mu se svidi neka ga uzme ako mu se ne svidi neka ga ne uzme :)

ствар је у томе што га наручујем преко нета. значи ако ви кажете узимај онда узимам!

Od mene: Ne uzimaj!(uzmi 6600 :))

Cekaj kako 7610 nema Hardwerski MP3???
Ima bre kako nema , evo u opisu telefona pise da posjeduje hardverski MP3 ;)
SPECIFIKACIJA MODELA NOKIA 7610

Osnovno Proizvođač Nokia
Model 7610
Godina 2004
Dimenzije 109 x 53 x 19 mm
Težina 118 grama
Mreže 900/1800/1900
Vibracija
Kamera

Ekran Boje Kolor, 65536 boja
Osvetljenje Bela

Baterija Tip Li-Ion
Mirovanje 250 h
Razgovor 3 h

Zvuk Melodije Kvalitet reprodukcije Polifone melodije
Postojeće 0
Sopstvene 0

Glas Snimanje glasa
Komandovanje glasom

Memorija Imenik Broj unosa 0
Broj polja po unosu 0

Poruke Vrsta SMS + EMS + MMS
Kapacitet 0

Kartice Vrsta MMC
Kapacitet 32 Mb

Podaci WAP 2.0
E-mail Da
Modem GPRS
Bluetooth
xHTML internet pretraživač

Aplikacije JAVA podrška
Planer vremena
Alarm
Kalkulator
MP3 reprodukcija

Poslednja izmena:
Po meni je to glupo uzeti samo zbog mp3-ja.
Generalno je lepsi od 6600, ali meni je debeljko neprevazidjen a i jeftiniji je sigurno 150e...ne znam kakva ti je finansijska situacija, ja sam nosio i jedan i drugi, i moram ti priznati da me je vise dojmio 6600...ne znam zasto.

Inace o mp3-ju sa 7610 sam vec pricao, nema FADE-IN kao p900 recimo, i kad pocne melodija da svira od dela gde si je ti cutovao, prvo krcne i onda razbije zvuk...
Kamera nije losa, teoretski je kvalitetnija od 6600, ali u praksi nije...
I sta jos reci, mislim da bi trebalo da uzmes 6600, MMC, malo sacekas da padne cena 7610 pa onda eventualno da ga uzmes...

ili, ako ti pare nisu problem, P900, i nema da brines godinu dana.
jedino sto je drkanje za "rezervne delove"....
ja cekam masku vec 3 meseca, nigde ne moze da se nadje, cak ni u DUBAJIU gde ima sve zivo!!!!!!

M3 ne pozivaj se na mobilnisvet..imaju dosta netacnih informacija veruj mi..ali postaju sve bolji :)...kao sto rekoh od novih nokijinih samo 6230 ima mp3 hard( za 7610 na nokia sajtu su naveli da ima music player) a za 6230 "streaming video/audio and digital AAC/MP3 audio player."

Oki po meni je totalno sajt ok ali nisam slusao kako zuci taj MP3 na 7610 vec sa samo gledao kako izgleda kamera i mogu reci da sam veoma zadovoljan ;)
Evo Sir ga je probao i rekao je meni se cini da taj telefon posjeduje MP3, ako je rekao suprotno onda oprostite na netacnim informacijama...
@SirPaul: Dali Nokia 7610 ima hardwerski MP3 Player???
Pozdrav....

p900 mi se iskreno ne svidja. mene interesuje funkcionalnost 7610-ke. npr imam model 8390 (pandan 8310 za evropu) koje je samo za ameriku. tel ima funkcionalnost za 10-ku. nije meni toliko do kamere, i ostalih gluposto koliko do dobrog izgleda i funcionalnosti. svi znamo da nokijini telefini imaju najbolji menu!!! tako da sigurno ostajem na nokiji!!! dakle funkcionalnost me interesuje...

7610 je "neozbiljni" smartphone a P900 "ozbiljni" smartphone po pisanju ljudi iz Mobil mega(mislim da samo oni stvarno testiraju te telefone,mada su i njima za Siemens marketinski tekstovi pod "pritiskom" Roaminga)

Chekaj bre ako 7610 nema hardverski mp3 player a onda ima soft kao 6600 a to znaci da je zvuk katastrofa(mono) a SirPaul je rekao da je zvuk odlican...shto se i ochekuje od telefona od 450e.Mora da si neshto pobrkao ne mogu da vjerujem da nema hard mp3 pa stari SL45 ga je imao :D

Stefan1 je napisao(la):
MP3 na 7610 je mono
шта то значи? мислим како то звучи?

Nisam rekao da je zvuk odlican.
Rekao sam u nekom od postova da je podnosljiv cini mi se, ali da je daleko od p900 - jer sam ga sa njim poredio, a rekao sam i zasto, pre svega zbog nedostatka FADE-IN-a.
To je po meni izuzetno veliki nedostatak, i totalno kvari koncepciju kvalitetne mp3 reprodukcije.
I na zalost telefon nema stereo izlaz. Katastrofa.

Ma ljudi, 7610 ima toliko ochajnu tastatutu da to nije nomrmalno. Najvecu GRESHKU su napravili shto su umesto dzojstika ubacili krst+srednji taster. Chitava ova kombinacija na onako malecnoj tastaturi je skoro neupotrebljiva! Verute da tel nije nishta posebno. Ima ga ortak i koristio sam ga. Evo imam i fotke koje sam ja napravio i koje nisu loshe ali su ipak ochaj u odnosu na bilo koju 1mpx kameru. Po meni bi trebalo da prestanu da rade vishe na MPix. Posebno kada dodju do 1,6-2. Treba malo da se potrude oko te optike da ta 2MPix budu stvarno ok a ne kao do sada. Kamera je toliko "dobra" da se mom ortaku vishe svidjaju moje sa 6600 nego ove sa 7610!!! Toliko!

Covek gore je potpunu u pravu.
Ponavljam da je kamera na 6600 bolja nego na mom p900.
Kako, ne umem da objasnim.

а има ли 6600 бољу мп3 репродукцију од 7610 и п900???

how about Nokia 6170??? kakav je taj?

Ja sam doneo neki suludi zakljuchak :)
Kako se 7610 pali prmetno brze od 6600 pretpostavljam da ima brzi procesor. Samim tim mislim da postoji mogucnost da mi je i reprodukcija mp3ojki bolja ali mislim da je to ipak i dalje smeshno. Kada sam snimio pesmu na 6600 i uboo slushke, to je toliko ochajno zvuchalo da dlaje nisam ni poklushavao! Znachi batalite josh neko vreme kupovinu telefona koji ce vam zameniti mp3 player. Ja prvi jedva chekam da se pojavi tel koji ce mi zameniti kameru (1-2MPix ali da ima ok sliku) ali sam svestan da od toga nishta nema skorije :(
Ovo shto sam rekao za 7610 i procesor ne mora da znachi da sam upravu ali to mi je nekako logichno ;)

Srbin do jaja je napisao(la):
а има ли 6600 бољу мп3 репродукцију од 7610 и п900???

nema. reporodukcija mp3 na 6600 je izuzetno losa, cak losija od 7610.
p900 sa druge strane ima savrsen mp3 plejer....i naravno FADE-IN.

Vrh Dno