Srbin do jaja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.02.2003
- Poena
- 619
interesuje me sta islite o nokiji 7610. smao nemojte da kometarisete cenu, jer je irelevantna za sada!!!
Sada sam vidio, stvarno nema radio ali zato sam gledao kako izgleda kamera na njega i ja sam zadovoljan[Miki] je napisao(la):Kahm....7610 nema radio...ima soft mp3.Tastatura je ravna nuli...telefon je zenski...a i ta kamera je precenjena ..slike su blago mutne..pa ti vidi..nema jos tog telefona sa "VRH-unskom" kamerom.
P.S. M3 ajde majke ti nemoj da lupas bezveze ovuda idi informisi se na nekom sajtu ili uzmi telefon pa onda napisi(nesto pametno)
Hmm ko ti je to rekao da 7610 ima softerski mp3?mp3 je odlican...kamera takodje dobra izgleda sjajan tastatura je dobra :wall:[Miki] je napisao(la):Kahm....7610 nema radio...ima soft mp3.Tastatura je ravna nuli...telefon je zenski...a i ta kamera je precenjena ..slike su blago mutne..pa ti vidi..nema jos tog telefona sa "VRH-unskom" kamerom.
P.S. M3 ajde majke ti nemoj da lupas bezveze ovuda idi informisi se na nekom sajtu ili uzmi telefon pa onda napisi(nesto pametno)
шта то значи? мислим како то звучи?Stefan1 je napisao(la):MP3 na 7610 je mono
Srbin do jaja je napisao(la):а има ли 6600 бољу мп3 репродукцију од 7610 и п900???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari