Šta je novo?

Nokia 7610???

j*bes radio,jos nema symbian telefona sa radiom,ali telefon je stvarno extra.Miki je stvarno upravu slike i meni deluju mutne(ja sam mislio da je to subjektivni utisak)
Simens SX1 ima radio

Genghis Khan je napisao(la):
Ja sam doneo neki suludi zakljuchak :)
Kako se 7610 pali prmetno brze od 6600 pretpostavljam da ima brzi procesor. Samim tim mislim da postoji mogucnost da mi je i reprodukcija mp3ojki bolja ali mislim da je to ipak i dalje smeshno. Kada sam snimio pesmu na 6600 i uboo slushke, to je toliko ochajno zvuchalo da dlaje nisam ni poklushavao! Znachi batalite josh neko vreme kupovinu telefona koji ce vam zameniti mp3 player. Ja prvi jedva chekam da se pojavi tel koji ce mi zameniti kameru (1-2MPix ali da ima ok sliku) ali sam svestan da od toga nishta nema skorije :(
Ovo shto sam rekao za 7610 i procesor ne mora da znachi da sam upravu ali to mi je nekako logichno ;)

imaju iste procesore... inace kad upgradeujes software na 6600, videces da se isto brzo startuje kao i 7610 (bar ovaj koji sma ja imao na testu)...

kakav mu je prijem signala (7610)?

Cekaj bre...Shta na kraju ta nokia ima u odnosu na 6600 osim kamere ? :)
Koshta duplo vishe zbog 1mpx ? :D:D:D

SirPaul totalno si me zbunio :D Kada sam te pitao ima li 7610 bolju mp3 reprodukciju od Siemens SL45 rekao si da ima samo shto nema par efekata shto si naveo.Ponavljam ja sam prezadovoljan sa mp3 SL45 pa ako je isti/malo gori na 7610 onda je to ok.

PS:Ako ima neko preporuku u istoj cjenovnoj klasi neka kaze jer telefon moram da uzmem do danas popodne..

Hmm pazite ovo na jednom stranom forumu lik kaze da 7610 ima stereo zvuk i kune se da slusha mp3(stereo) :D ali kaze da muzika mora da se pushta preko real playera,hmm malo mi ovo chudno ali ovo je potvrdilo josh nekolicina clanova foruma.

BitrAtE je napisao(la):
Hmm pazite ovo na jednom stranom forumu lik kaze da 7610 ima stereo zvuk i kune se da slusha mp3(stereo) :D ali kaze da muzika mora da se pushta preko real playera,hmm malo mi ovo chudno ali ovo je potvrdilo josh nekolicina clanova foruma.
sta kazu nasi ljudi na ovo???

Nema stereo, nema stereo, nema stereo :)
kao sto i Pavle napisa:"..I na zalost telefon nema stereo izlaz. Katastrofa..."

Ljudi citajte malo :))))

[Miki] je napisao(la):
Nema stereo, nema stereo, nema stereo :)
kao sto i Pavle napisa:"..I na zalost telefon nema stereo izlaz. Katastrofa..."

Ljudi citajte malo :))))
чекај, излаз као прикључак за слушке, или излаз као звучник?

driver je napisao(la):
Cekaj bre...Shta na kraju ta nokia ima u odnosu na 6600 osim kamere ? :)
Koshta duplo vishe zbog 1mpx ? :D:D:D
Ima dizajn! :d
******, lepse izgleda od 6600, mada je "malo" nefunkcionalan...

E da, ima i ono ogledalce pozadi!!! :D:D

CAR je napisao(la):
Ima dizajn! :d
******, lepse izgleda od 6600, mada je "malo" nefunkcionalan...

E da, ima i ono ogledalce pozadi!!! :D:D
ако привлачи рибе, онда овај тел је must to have!!! :d

Poslednja izmena:
Novi FW za Nokiu 7619

Neznam da li ste primetili 7610 ima malo zamucene fotografije.E ali 6670 koji je daleko ruzniji od 7610(prakticno isti telefon u drugom kucistu-samo ima jos vise softwerskih mogucnosti) ima kameru koja je iste rezolucije ali su fotografije "ciste"
Da li kod Simbian telefona moze da se upgreaduje software,recimo da u 7610 stavis software od 6670.

update:Upravo se kod nas pojavio SonyEricsson S700i koji bi trebao da bude konkurencija 7610-ki.Za nijansu je manji,nijansu tezi,nema Simbian-koliko vidim,ima mnogo bolju kameru(1.3 mpx,i to slike su stvarno extra kvaliteta).
Po meni jedina mana je sto nema Symbian dakle nije smartphone,a tezi da bude konkurancija istom.Kod nas je trenutno 650 eur,ali po nekom mom vidjenju,cena bi trebala da padne na 450-500 eur,i tu bi se drzala izvesno vreme

Poslednja izmena:
Ne moze da mu bude konkurencija prvo zato sto nema symbian drugo zato sto je duplo veci ako hoces nekoga da pozoves :).A ne znam sta bi dobio ako software od 6670 stavis na 7610 ne mozes da ocekujes da ce software da poboljsa kvalitet slike....

a mislio sam da su im kamere identicne a da su softwerski razlicite i da su ato lose slike

BitrAtE je napisao(la):
SirPaul totalno si me zbunio :D Kada sam te pitao ima li 7610 bolju mp3 reprodukciju od Siemens SL45 rekao si da ima samo shto nema par efekata shto si naveo.Ponavljam ja sam prezadovoljan sa mp3 SL45 pa ako je isti/malo gori na 7610 onda je to ok.

PS:Ako ima neko preporuku u istoj cjenovnoj klasi neka kaze jer telefon moram da uzmem do danas popodne..

pa ne vidim sta te je zbunilo?
ne kazem da ti nisi zadovoljan sa sl45, ali je to sve daleko od ozbiljnereprodukcije. to za sad jedino dobro rade p900/910.
i ovaj novi SE 700 pretpostavljam ali njega nisam probao pa ne mogu da pricam.

PavleB je napisao(la):
ne kazem da ti nisi zadovoljan sa sl45, ali je to sve daleko od ozbiljnereprodukcije. to za sad jedino dobro rade p900/910.
Hmmm... a kakve su ove novije Motorole po tom pitanju? Onaj E398... i MPx200?

Ma o toj motoroli ja ni ne diskutujem, nije mi jasan aparat u koji nisu stavili NIKAKVU kameru. Kamera (BILO KAKVA) je danasnji trend kojim idu mobilni telefoni a takvo nazadovanje je totalni ******luk.

PavleB je napisao(la):
Ma o toj motoroli ja ni ne diskutujem, nije mi jasan aparat u koji nisu stavili NIKAKVU kameru. Kamera (BILO KAKVA) je danasnji trend kojim idu mobilni telefoni a takvo nazadovanje je totalni ******luk.
To sto su oni pajseri, to je njihova stvar. Ono, jeste da su sve te kamere na mobilnim krsevi... ali, u danasnje vreme, mobilni telefon, TOG CENOVNOG RANGA, jednostavno *MORA* da ima kameru! Bas kako si i ti rekao...

Sad, kameru na stranu, mene interesuje mp3 reprodukcija.

Mislim da se to ne kaze tako vec da ako hoces kvalitetan telefon moras da se pomiris sa kamerom! Ja bih licno izbegavao MP3 telefone, nekako su falicni jos uvek, a da ne pricamo o bateriji

Nazad
Vrh Dno