Šta je novo?

Nokia 7610, stari model, x-ti put

bojsa

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ratosiljao sam se N-Gage i uzeo polovan 7610 i iskreno prezadovoljan sam, brzi i lepsi od 6600, a i ne trebaju mi funkcije kao kod 6630, tako da mi tel maks odgovara...
E sad, jedno pitanje posto je na telefonu firmware sledeci
(podaci sa *#0000#):
V 4.0421.4
22-05-04
AH-51
Da li i gde da flashujem software?
Ako treba, dajte tel. nekog dobrog servisa gde bi to uradili, posto koliko znam ne moze da se odradi u toplini svoga doma, kao kod Motorolinih modela :D
Unapred hvala!!!

He,he,kako se lepo"tesis"sto nisi za 10-ak eura vise uzeo mnogo brzu 6630 sa istim funkcijama ali mnooogo brzi!
Pozdrav ,)

Ne što je brži, nego što je gotovo 2 godine noviji model.

A pazi,imaju iste funkcije (samo sto su na 6630 bolje i brze) a njemu ne trebaju funkcije 6630,kul,a?Onda si trebao covo da kupis dumbphone,iste su im funkcije pa nista nisi uradio,ako ti ne treba 6630,nece ni 7610,nego si naseo na dizajn!
A sad da se vratimo na temu... najnoviji softver za nju je v6.0522.0 od 02.06.05 koliko je meni poznato,a proveravaj PP za moguce predloge servisa jer ce ovde takve reklame biti izbrisane,mada ne vidim cemu predlozi kad svaki servis ko od sale radi te starije DCT-4 telefone!
Pozdrav ,)

Mozes da dodjes kod mene da ti uradim taj fon a i nisi daleko.

Po meni ima lepsi dizajn od svih nokijinih smartfonova, narocito u crnoj boji.

A pazi,imaju iste funkcije (samo sto su na 6630 bolje i brze) a njemu ne trebaju funkcije 6630,kul,a?Onda si trebao covo da kupis dumbphone,iste su im funkcije pa nista nisi uradio,ako ti ne treba 6630,nece ni 7610,nego si naseo na dizajn!
A sad da se vratimo na temu... najnoviji softver za nju je v6.0522.0 od 02.06.05 koliko je meni poznato,a proveravaj PP za moguce predloge servisa jer ce ovde takve reklame biti izbrisane,mada ne vidim cemu predlozi kad svaki servis ko od sale radi te starije DCT-4 telefone!
Pozdrav ,)

Zar nema 6630 bolju kameru, hw mp3 i jos neke pogodnosti, ako su im iste mogucnosti onda mi stvarno nije zao....
Iskreno na dizajn sam "pao" tj. bio je presudan, ostalo mi nije bitno, hteo sam sam samo lep smartphone, a to sam i dobio....:D
Kamera mi ne treba(imam sony p200 od 7.2mpx), mp3 player takodje (Sony nw hd5 20Gb) koji ne odvajam od sebe...
A telefon mi treba kao telefon, da zovem, da me zovu, saljem/primam poruke, a sada i mail...,)
N-Gage sam uzeo na nedelju dana i nisam mogao da se naviknem na njega, bolje onda kupiti PSP...
Iskreno ne znam jos uvek zasto sam menjao uopste telefon, mozda sam trebao da ostanem na 6100 ili V550 koji mi jos stoje gajbi...
Poz :wave:

e da, lomnica ti znas oko telefona, koliko ima vajde od promene fw-a, posto mi se vaj cini kao mator u odnosu na ovaj moj...

Poslednja izmena:
I tvoj telefon ima mp3,ima mono izlaz (6630 stereo),kamera jeste bolja ALI je i tvoj ima,oba imaju Symbian... dalji komentar je suvisan,*****o si se sto si uzeo zastareo telefon i sta sad,budi iskren da si hteo da je lep a recimo za nesto vece pare si mogao da uzmes veoma lep i elegantan 6680,i sta sad!
Nije to sad vazno,hteo sam da ti napomenem da oni ipak imaju iste funkcije i da ces osetiti kocenja u radu i moze ti presesti Symban (a i tastatura) pa da odustanes od njega u nekom buducem telefonu!Javi se Ledenom,u redu je tip!
Pozdrav ,)

I tvoj telefon ima mp3,ima mono izlaz (6630 stereo),kamera jeste bolja ALI je i tvoj ima,oba imaju Symbian... dalji komentar je suvisan,*****o si se sto si uzeo zastareo telefon i sta sad,budi iskren da si hteo da je lep a recimo za nesto vece pare si mogao da uzmes veoma lep i elegantan 6680,i sta sad!
Samo jedno pitanje: Je'l bolji od 6600?

Ne bas,ima nesto brzi procesor ali neprimetno,isti ekran,isti Symbian... i za 6630 je i dalje mala beba!Kako ti hoces brate,ja ti samo kazem da si tako trebao odmah da kazes da ti se svideo izgled a ne da ti ne trebaju funkcije 6630 kao da si kupio 3310 a ne jos jedan smartphone koji je precenjen jer za te pare ima bolji!
Ajd tebi samo jedno pitanje,jel ti lova bila problem ili ti se nije svidela 6680 kad nisi uzeo nju,a veruj mi izgleda do j... onaj hrom je odlicno uradjen i daje joj bas elegantan izgled,mnogo je bolji od 7610,tastatura je dosta udobna a na ovu na 7610 ces se neko vreme ipak morati navikavati!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
OK, pazi ja se savrseno slazem da je 6630 bolji telefon, bio bih glup da tvrdim suprotno.
6680 mi je preskup, jer mi nije bas stalo da dajem vise od 150e za mob.
Gledaj na ovaj moj 7610 sam stavio tri(3) aplikacije i ne planiram nista drugo ni da dodajem:
ProfiMail
FE Explorer
Control Freak
Pritom druge dve ne znam ni zasto, al' ajde....
Ako ti zaista mislis da mi za ovo 123Mhz koliko ovaj tel. ima nije dovoljno, evo ja ga sutra menjam....
poz

Ubaci slobodno Puppet Master,mnogo je kompletniji od Control Freak-a,samo odaberes sta bi da kontrolises,onda obavezno preporucujem PowerMP3,a nije lose ni da nabacis SmartSettings,mnogo dobar program kojim na jedan taster pravis padajuci meni i postavljas gomilu precica da ne ulazis za sve u Meni pa u foldere pa u podfoldere... !
Pozdrav ,)

Hvala na preporukama, probacu ih....
Pozdrav
:wave:

Vrh Dno