Šta je novo?

Nokia 7610 megapixel foto

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
I sada neko da kaze da nokia nije u svemu prva.
Izaso je na Cebitu 7610
Pravi megapixel fotografije,inace najmanja i najlaksa i najlepsa slobodno mogu reci serijes 60

Izgleda da ce se uskoro pojaviti na trzistu,na gsm arena kazu march 2004

Nije prva. Cini mi se da Sharp ili Casio imaju 1mpix telefone :)

sharp ima vec duze vreme telefon sa 1mpx kamerom
a na cebitu ce i motorola da predstavi mpx sa pocket pc phone 2003 os-om koji ima 1.3mpx
tako da nokia sigurno nije ni u chemu prva :)

pri tome, 7610 ?
Kad ukucam u google, pokazuje neke glupave slike.
Mozda 7600, ta je skoro izasla ?

Meni bre ta Nokia ruzna samo tako, ne bi to nosio da mi plate. Pa ovaj novi Siemens S65 je ziva lepota za njega. ,) Sem toga ima i 1.3 MPx kamericu. :D Jes da volim Nokiu ali brate prave sve ruznije telefone. :S:

si_s65_01

7610_BlackRed_Front_lores.jpg

Mislim da je krajnje vreme da Nokia svoje dizajnere skine sa sa sintetičkih droga. Ovo je ružno do j@j@ :zgran: :vomit:

Poslednja izmena:
Meni se nokia sviđa, siemens kasni sa dizajnom...

Wicked!
Simensov je klasican, a momci iz nokije vec dosta modela unazad pokusavaju da proguraju neki futuristicki ne-klasican dizajn

zanimljivo ce biti igrati igrice i kucati sms-ove na tom futuristichkom dizajnu :)

Ne staj na muku :) Ja sam nevina zrtva Nokijinih pijanih dizajnera...Da vidis kako je tesko igrati Siberian Strike koji je pisan za normalnu tastaturu na ovoj uvrnutoj kod mene...

Treba imati u vidu i da Siemens sa SX1 uopste nije kompatibilan 100% sa Nokijom S60 tako da nema svrhe uzimati tako nesto. Aplikacije za S60 idu bez problema na 3650/3660/7650/6600/7600 a sigurno i na 7610. Velika baza softvera postoji. Nokija je i vlasnik Simbiana i sta se glupiraju u Siemensu ne omogucavanjem 100
% kompatibilnosti... Ne radi se to tako.

Brate, ovaj 7610 je mala verzija 6600 sa mocnijom kamerom :) Samo se slazem da su mogli malo da se manje druze sa onim gay kreatorima D&B i ostalim bolesnicima visoke mode iz Italije i ostalih evropskih gradova. Vidite li koliko je jak gay lobi...? Uzas, pa mislim, crn plus pink plus neki nenormalan dizajn, a inace ima dobre linije...

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
zanimljivo ce biti igrati igrice i kucati sms-ove na tom futuristichkom dizajnu :)
Ma ko još to radi na telefonima i onako služe samo da bi se imali :d

byMaX je napisao(la):
Brate, ovaj 7610 je mala verzija 6600 sa mocnijom kamerom :) Samo se slazem da su mogli malo da se manje druze sa onim gay kreatorima D&B i ostalim bolesnicima visoke mode iz Italije i ostalih evropskih gradova. Vidite li koliko je jak gay lobi...? Uzas, pa mislim, crn plus pink plus neki nenormalan dizajn, a inace ima dobre linije...
Maxo, kamo sreće da ovu potrošnu tehniku dizajnira neko iz kako ti kažeš "visoke mode", očigledno je i poznato je da najneuspešniji dizajneri završe na minimalcu crtajući telefone. Evo pokušavam da vratim film zadnjih 5-6 godina i da pronađem neki telefon sa malo stila, ali to sve uglavnom nema veze s vezom...

Da li je moguce da ova Nokia 7610 ima tako dobar display kao sto je gore na slici, pa pogledajte samo te rucice? Da li isti takav display ima i 6600 i kakve slike pravi 6600?

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
Da li je moguce da ova Nokia 7610 ima tako dobar display kao sto je gore na slici, pa pogledajte samo te rucice?
Ne brini se, neće, te ručice su slikane u studiu sa aparatom i rasvetom od par (desetina) hiljada evra, pa su samo u photoshopu nalepljene na fotografiju aparata :)...

Ja se svima izvinjavam na mojoj konstatciji da je nokia prva sa megapixel aparatom(mozda prva za evropu)
Kasno sinoc vidim i da je S.E. predtavio model S700 sa 1.3 mpix.

Bane® je napisao(la):
Ma ko još to radi na telefonima i onako služe samo da bi se imali :d

Ma nemoj tako, posle kupovine 3650, ne bi mogao da se vratim na fon bez symbiana, ma koliko bio popularan taj fon

Kad sam uspeo da se naviknem na kucanje na 3650, na ovome bih leteo

pffff.....DIZAJN JE
brukabrukabrukabrukabrukabrukabruka

nokia_7600_1.jpg

nokia7610.jpg

byMaX je napisao(la):
Samo se slazem da su mogli malo da se manje druze sa onim gay kreatorima D&B i ostalim bolesnicima visoke mode iz Italije i ostalih evropskih gradova.

Dolce & Babbana ? :sceptic: :d

Telefoni su prelepi. Pa brate i dizajn yuga izgleda gay pa ga svi voze :)..E srbin nikad nece da prihvati novo pa to ti je :)

Da, voze yuga jer ih mrzi da odu do banke da uzmu kesh za bmw-a, a kreditnu su zaboravili u drugom novchaniku... mislim, konstatacija ti je ko od deteta od 5 godina...

A i dokle cete vishe ocenjujete telefone po izgledu, nekom je lep, nekom ruzan... tako je uvek bilo i uvek ce i biti :p

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
...ne verujem da si to mislila?
bruka u smislu da sam se izbuljavila
koliko sam zeljno prelistavala slicice ovih telefona na guglu

Nazad
Vrh Dno