Šta je novo?

Nokia 7373

Masinist

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X + Arctic Liquid Freezer III Pro 360
Matična ploča
Asus TUF GAMING X570-PLUS
RAM
2 x 16GB Kingston Fury 3733MHz
GPU
AMD Radeon 6900XT OC Formula ASRock
Storage
1TB Samsung 980 Pro + 4TB Toshiba HDWE140
Zvuk
Creative SoundBlaster G8 + AKG K712 Pro
PSU
FSP MEGA GM 1200W
Kućište
NZXT H7 Flow Black
Monitor
LG Ultragear 27GP850 180Hz
Miš & tastatura
Razer Deathadder V3 + Corsair K70 Rapidfire
Ostale periferije
HyperX SoloCast
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zenski fon, na papiru pristojnih mogucnost, a devojci se bas svidja pa reko da pitam vas
(ako VAS ima koji ga imate ;-)
da li ga preporucujete ili ima neku BITNU manu i koja je ...
Hvala !

Ima ga moja zena i jedinu manu za koju ja nisam nasao resenje je to sto nisam mogao da ga podesim da sacuva fajlove koji dolaze preko BT direktno na karticu sto je problem ako hoces da primis neki veci fajl od oko 3Mb koliko on ima internu memoriju jer nema mesta. Ne znam da li postoji to podesavanje ili samo ja nisam mogao da nadjem.
Ostalo je sve standard nokia...

Ima ga moja zena i jedinu manu za koju ja nisam nasao resenje je to sto nisam mogao da ga podesim da sacuva fajlove koji dolaze preko BT direktno na karticu sto je problem ako hoces da primis neki veci fajl od oko 3Mb koliko on ima internu memoriju jer nema mesta. Ne znam da li postoji to podesavanje ili samo ja nisam mogao da nadjem.
Ostalo je sve standard nokia...
Mozes da namestis da ti ide i na mem karticu, odn. ako je manji fajl on ga stavi na phone a ako je veci ide automatski na mem karticu

e volim vas shto ne podnosite NOKIU i samo je pljujete...
i ja kad sam uzeo 6233 isto sam se razocarao jer ne moze veci fajl od 5mb( u mom slucaju) da se prebaci na tel...

Ali preko bluetootha udjite u opciju FILE TRANSFER,izaberite MEMORY CARD i prebacujte do mile volje,kao na bilo koji flash ili neshto drugo-znaci samo COPY/PASTE...

Definitivno su pametni😀😀

i ja kad sam uzeo 6233 isto sam se razocarao jer ne moze veci fajl od 5mb( u mom slucaju) da se prebaci na tel...

Ali preko bluetootha udjite u opciju FILE TRANSFER,izaberite MEMORY CARD i prebacujte do mile volje,kao na bilo koji flash ili neshto drugo-znaci samo COPY/PASTE...

Definitivno su pametni😀😀

Sad sam hteo to da napisem, ali i meni se isto na pocetku desilo pa sam malo razmislio i provalio 😀 inace po meni su te Nokie ekstra bilo da je 62xx ili 73xx ... Samsung sam imao i u odnosu na Nokiu mi ima gomilu sitnih propusta ... Ali naravno ukusi su razliciti

Definitivno su pametni😀😀

Ali sta da radim kada neko hoce da mi sa njegovog telefona salje recimo neki veci mp3?
Koliko su pametni? 😉

Nazad
Vrh Dno