Šta je novo?

Nokia 7250i vs T610 ??

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Poz

Razmisljam izmedju ova dva fona koji da uzmem pa ako je imao neko oba fona :) ili bar jedan nek mi ostavi po koji savet

pozdrav !

Ja sam cackao oba telefona i mogu ti reci da je T610 mnogo mocniji. Veci broj sitnih, a i krupnih mogucnosti (veca memorija, daleko bolji i veci ekran, bluetooth - su na strani SonyEricssona). Ipak, ako ti se nekada nije svidjao UI nekog drugog telefona i mnogo si navikao na nokiu, nece ti nista vredeti sve to - drzi se nokie. Ja se iznerviram vec kada vidim sporost SE T610 (ili bilo kog SE-a) i koliko stvari treba samo da bi napisao obican SMS. Kod nokie ti je jednostavno, sto reche jedan tip u Sliding Doors: "ljudi se vec rode sa znanjem svih Bitlsovih pesama..." - ja to kazem za nokiu, nekako ti je urodjeno da znas da je koristis... Jednostavna, brza i pouzdana. E sad, mnogi se nece sloziti...

pozdrav

T610 je cudo od telefona. Za te pare neces naci telefon koji nudi toliko stvari ...

Sto se sporosti tice ... nije tacno da je spor, uspori samo kod konvertovanja i otpakivanja ali to je normalno ...

Iskreno mislim da je t610 sasvim OK telefon! Definitivno najbolja kupovina! Sporost tu i tamo ali nemoj da te zavara ova rech pa da pomislish da je upitanju jedan od onih starih SE (mnoooooooogo je brzi - MNOGO) ali ipak ima zakashnjenja. Poruke idu kao besne samo kad naviknesh. Skroz je OK :d

New battle ! :)

Danas sam skoro ceo dan gledao ove telefoncice i 7250i nazalost iskljucujem iz trke ali zato Siemens ST55 mi se veoma dopao, prvo zbog dizajna a onda zbog TFT ekrana i kamere koja je svemogucna i veoma dobra, no josh nisam odustao od t610 ali koliko sam video likovi koji je prodaju u trznom centru na zelenom vencu imaju je ali sa nekim "cudnim" vodafon software-om pa me zanima jel su sve t610 takve ili ima na nekom drugom mestu nesto drugacije (adresa fon obavezan)

izvinite zbog moje (ne)zrelosti oko tih telefona ja sam josh iz predhodne generacije :)

Gde je tu pozicionirana Nokia 3650 ?
U stvari ono sto me interesuje je kvalitet
ugradjene kamerice kod doticnih telefona.
Znam da se ne mogu ocekivati cuda, medjutim
koji modeli imaju relativno dobru kameru?

Poz,
Nemanja

pain je napisao(la):
T610 je cudo od telefona. Za te pare neces naci telefon koji nudi toliko stvari ...

Koliko ja pratim ,to je generalna karakteristika SE telefona. Isto je i sa T300 i T310. Za te pare nijedan konkurent ne nudi sve te karakteristike kje SE ima. Pa onaj stari T68i je prakticno best-buy telefon, jer je ima skoro sve (korisne) opcije, a kosta 150e.

Man at arms je napisao(la):
New battle ! :)

Danas sam skoro ceo dan gledao ove telefoncice i 7250i nazalost iskljucujem iz trke ali zato Siemens ST55 mi se veoma dopao, prvo zbog dizajna a onda zbog TFT ekrana i kamere koja je svemogucna i veoma dobra, no josh nisam odustao od t610 ali koliko sam video likovi koji je prodaju u trznom centru na zelenom vencu imaju je ali sa nekim "cudnim" vodafon software-om pa me zanima jel su sve t610 takve ili ima na nekom drugom mestu nesto drugacije (adresa fon obavezan)

izvinite zbog moje (ne)zrelosti oko tih telefona ja sam josh iz predhodne generacije :)

NA mom t610 nema nikakvog znaka nikakve mreze a pomenuti nisam "viideo?" ni u software-u! Znachi "normalan" telefon :d

Ima tih Vodaphone-a, ti telefoni su jednostavno pravljeni i "prilagodjeni" toj mrezi.
Od estetike, do funkcionalnosti.
Srecom, daju se lako flashovati :)

Pozdrav!

Da ne otvaram novi thread, gledao sam na netu o T610, i u svakom review-u se pominju iste mane, manje ili vise naglasene, a gdegod postoje i 'user reviews' ~80% ljudi ga je napljuvalo.
Molio bih vlasnike T610 da prokomentarisu sledece:

*Kazu ljudi da je katastrofalno spor (brzi od T68i ali daleeeeko od Nokia, narocito problem kod pisanja SMSa)
*Kvalitet signala jako los (losiji i od T68i)
*Ekran totalno neupotrebljiv na suncu (kazu da se ne vidi ama bas nista)
*Jacina zvona preslaba cak i na max setovanju, a vibracija takodje preslaba
*Baterija kratko traje (tj. neki kazu ~2 dana)
itd.

Vince Carter je napisao(la):
1. Kazu ljudi da je katastrofalno spor (brzi od T68i ali daleeeeko od Nokia, narocito problem kod pisanja SMSa)

NETACNO (Kao vlasnik telefona obe firme, nema vece razlike)

2. Kvalitet signala jako los (losiji i od T68i)

Totalno NETACNO (Nema veze sa mozgom.)

3. Ekran totalno neupotrebljiv na suncu (kazu da se ne vidi ama bas nista)

TACNO (Ekran je STN i veoma je tesko citati na jakom suncu, ali stize Z600 sa TFD ekranom :mrgreen: )

4. Jacina zvona preslaba cak i na max setovanju, a vibracija takodje preslaba

Totalno NETACNO (Nikad nisam propustio nijedan poziv zbog toga, a telefon je ili u futroli, ili u dzepu)

5. Baterija kratko traje (tj. neki kazu ~2 dana)

NETACNO (zavisi od upotreba, ali meni traje min.3 dana, a koristim sve funkcije: GPRS, BT, MMS i dosta price)

Uf, meni baterija na T610 traje dan do dva.
BT prakticno ne gasim (BT H-Free), a GPRS koristim 0,5 - 1 h dnevno. I isto toliko price.
U toj varijanti, baterija nema sanse da dozivi drugu noc.
Zato ga punim svako vece i ne razmisljam :)

Ali je zato zvono ludacki glasno, signal u potpunosti zadovoljava a i sve je manje sunca u poslednje vreme :)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno