Šta je novo?

Nokia 6700

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
nokia-6700-classic-01.jpg

nokia-6700-classic-03.jpg

Mislim da je ovo sledeci hit (kao sto je bila 6300) u kategoriji jednostavnih/jeftinijih telefona.

Kompletan test

Cudi me da jos niko nije spomenuo ovog lepotana :p

Btw ocekivana cena 140 eur + pdv ;) (ako lazu mene lazem i ja vas) sto je totalno ok cena za ovakav telefon.

Neka oni izbace "sledeći" hit koji će da zameni 6233, pa da pregovaramo...

Sve su telefone stanjili, k'o da ću sa njima da izvlačim linije koke, a ne da ih držim u ruci radi telfoniranja, tasteri spojeni, sve više metalnih delova koji se greju u,...da ne lajem...izgleda kao 6300 od metala (6500?)...

Pa ja sam dobio takav info iz alpha copy-a, ako oni lazu onda i ja lazem i spreman sam na konsekvence :D

Poslednja izmena:
ne verujem da ce biti ispod 250e do 300e kada se pojavi kod nas. Ko sto neko rece ovde, sve je to isto samo drugo pakovanje i u ovom slucaju jaca kamera 6300>6500>6700...Mada to je tip telefona koji meni najvise odgovara i koje ciljam prilikom kupovine.

Ne svidja mi se sto je toliko tezi do svojih prethodnika(zbog metala) i zanima me da li ima socne tastere(skepitcan sam na ove flat spojene) kao 6300.

Poslednja izmena:
Nokia nikada nije omanula sa tastaturom, tako ni od ovog telefona to ne očekujem.
Još jedan koji planiram :D

Izgleda SUPER, ali sam rešio da se trudim da ne uzimam telefone teže od 100 grama (jer i danas postoje tel ispod 100g, koji imaju sve što je realno potrebno).

At an estimated retail price of EUR 235, before taxes and subsidies, the Nokia 6700 addresses the original Nokia 6300 customer need and aspiration level perfectly.

:(

http://www.nokiashop.rs/ - skrolujte malo nize i videcete isto sto sam i ja rekao u prvom postu .... 140 eur. Ali opet mozda je puska i mozda ljudi ipak ne znaju sta rade :D

Pozdravi izvore iz AlphaCopy-ja ... u najboljem slučaju možeš da očekuješ da će biti 140 EUR uz dve godine ugovorne obaveze na paketu 1.000 ili većem kod MT:S-a ...

nisu to nikakvi tajni izvori :) to su ljudi koji se regularno javljaju na tel kada pozoves AC, znaci nije neka misterija, surnjaja od zamenika blagajnice ili slicna varijanta.

Ma to su ljudi koji te upecaju na ovakve stvari samo da bih dosao do njih da kupis za tu cenu, ali kad dodjes i saznas da nije to to... kupis ga svejedeno! :)

Nokia nikada nije omanula sa tastaturom, tako ni od ovog telefona to ne očekujem.
Još jedan koji planiram :D

To sam i ja mislio. Dok pre neki dan nisam kucao poruku na 6500. Havarija. Loše raspoređena težina telefona, tasteri kratki (ili niski? :)), ima one pragove koji bi trebalo da pomognu kod orjentacije, a zapravo su samo smanjili površinu već malih tastera...koji su spojeni po redovima...

To sam i ja mislio. Dok pre neki dan nisam kucao poruku na 6500. Havarija. Loše raspoređena težina telefona, tasteri kratki (ili niski? :)), ima one pragove koji bi trebalo da pomognu kod orjentacije, a zapravo su samo smanjili površinu već malih tastera...koji su spojeni po redovima...

Pretpostavljam da misliš na Slide, koji nisam probao, Classic mi je OK legao.
Da, istina je, ni meni se ne dopadaju spojeni tasteri, ali ***, mene niko ništa ne pita :D

Slazem se, zaHebali su se verovatno :p Temu sam i postavio jer mi je bila mnogo mala cifra za ovako dobar telefon, sto bi samo po sebi impliciralo da je to novi hit mob :p Ali posto verovatno nece biti ta cena ....

Avijon, mislim na 6500 classic. Stvar navike :)
Ja se držim 6233 dok se ne raspadne :d

Upravo gledam po forumu sta se pise o 6700, s obzirom da je sinoc 6500 classic star godinu dana izgubio mrezu i odbija da se registruje na istu. Na njemu je najnoviji softver, i pritom mu ovo nije jedini bag vec se desava da u trenutku kada broj poruka (ukupan, u inboxu i outboxu) predje 2000, telefon pocne da se restartuje sam od sebe, cak i tokom poziva.

Ovaj 6700 je ok ponuda, vidim da ga ima vec za 11500 din kod jednog od dilera mts-a.

Ukoliko govorimo o MTS mreži, nije do telefona. Sinoć je pucala mreža k'o luda. Drugar nema signal, a može da zove. Kada ga pozoveš - nije dostupan, poruku može da primi, ali nema šanse da pošalje. Carevi :)

A za 2k poruka u inbox/outbox šta da ti kažem osim :d

Znam za problem od te noci, i jeste m:ts mreza, medjutim prilicno cesto se desava da izgubi poziv, da me sagovornik jako slabo cuje iako pricam normalnom visinom glasa a restartovanje zbog poruka da i ne spominjem ;) ranije, dok je jos bio nov, borio se i sa 3500 poruka, ali sada je izgleda ostario pa mu i 2000 tesko padaju :D

Pritom, samsung i780 nikada nema spomenute probleme sa mrrezom, a nije ih imao ni te veceri kada 6500 nije imao signal ;)

6700 je jako lep telefon. Prijatno me je iznenadio kada sam ga prvi put video pre 3 nedelje. Dopada mi se kvalitet kucista koji je zaista odlican.

Na 6303 takodje treba da se obrati paznja. Po meni je kvalitetnije odradjen od 6300 i lepsi je (barem je takvo moje misljenje).

Ja se ponadao za onih 140 eu ali izgleda nista od toga. Ni u jednoj radnji ga nema ispod 290 :(

Vrh Dno