Šta je novo?

Nokia 6700 Maps i josh po koje pitanjce

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
dakle, Igoritza ne zna neshto, i treba mu pomoc. da da, znam, deshava se i to, iako niste navikli :d

kupio sam 6700, mnogo je ubav telefon, i svidja mi se shto ima titanijumski shell, i shto ima 5mpx i GPS.

da nahvalim kameru za eventualne potencijalne kupce, jer je video vishe nego dobar, a fotke, ako vam je mirna ruka - nalik na digitalne aparate iste pikselaze. (meni vala nije, jer kombinujem chesto slikanja i alkohol, ali avaj :) )

e sad - operativni sistem na telefonu je S40 v6. skoro isto sve kao na 6300, osim shto je vizuelno fensi malo vishe.

i, krenem ja da otvaram onaj maps (ne znam dal je nokia maps tm, samo pishe - maps) i provalim da POJMA NEMAM kako se koristi ovo, na "dumb" telefonu, nit je garmin, nit google, nit tomtom, nit imam pojma kako da uchitam mape.

aj neka dobra osoba od NULE da krene da mi objasni - kako da mi Maps postane funkionalan, za koriscenje, ovde u beogradu .. ? dal u opshte mogu, u sluchaju da je nokia isplanirala nekakvu naplatu .. ?

pretpostavljam da 3rd Java aplikacija za koriscenje GPS-a ne postoji .. ?

takodje - chim sam kupio fon, neka majmunka mi pokida slushalice, a jedina mana ovog telefona shto nema audio plugin, vec slushalice idu preko USB micro-B, te bih zamolio josh neku dobru osobu, ako ima slushalice, ili konverter, da mu ne trebaju, da se izdogovaramo neshto o nabavci, jer su originalne za ovaj fon papreno skupe, i ne bih da bacam pare na nove.

hvala u napred, Igoritza. :)

Ne bih ovde da izlazem sta kako jer bi nas mili sajt mogao na nahebe zbog objavljivanja takvih info (Garmin je vrlo strog po tom pitanju kao i Nokia),zato idi OVDE i tu ces sve naci sta ti treba...

Nazad
Vrh Dno