Šta je novo?

nokia 6680

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
zna li neko nesto vise o ovom telefonu, to je valjda varijanta symbiana, sa nekom pristojnom kameicom, ima li neko iskustva, vredi li to kao igracka ! imam ga u ponudi jeftino pa razmisljam da li da ga uzmem !

Kamerica je bas kamerica.Mozes slikati sa njom naravno,ali to nije foto aparat. Ja sam sa telefonom zadovoljan iako koristim jos stari firmware sa kojim mi se u proseku jednom mesecno zablokira tokom opterecujucih blutut ili internet operacija.Opera,Skajp,MSN,GTalk,Gmail sve trci na njemu i zato sam ga u stvari i uzeo.Ekran je solidan, akumulator ok,nisu se pretrgli ali ja ga punim svaki dan bez obzira koliko je ispraznjen sto je u stvari i dobro za njega pa me ne dotice, a ni ne znam koliko moze da izdrzi.Verovatno oko tri dana.

Odlicno telefonce,prvi telefon koji sam posedovao godinu dana ako ne i duze (dotad sam ih menjao na par meseci,pola godine najvise) a kupio ga skroz bezveze iako sam u radnju posao sa namerom da uzmem 6630 ali kad sam ih kasnije uporedjivao video sam da nisam pogresio,sem vise opcija u softveru i vise funkcija u hardveru 6680 je napravljena od kvalitetnijih materijala odnosno ima doooosta hroma na njoj sto joj daje elegantniji izgled i stvarno ti je preporucujem,neces se pokajati!!
Inace mi je to bio najkvalitetnije napravljen smartphone koji sam imao,ne samo zbog hromiranih povrsina vec i zbog opsteg kvaliteta,nista nije skripalo,jedino je poklopac kamere bio malo labav ali to sam sredio tako sto sam skinuo poklopac,zalepio par papirica za cene unutar poklopca kamere (jedan preko drugog da dobijem deblji sloj) i nije se vise klackao,dok sam kod N70 i cak sada kod N72 iskusio i klackanje i skripanje cele maske i poklopca kamere,jer su plastikaneri i to ne bas najkvalitetniji!A takodje mi je na 6680 i baterija bila najjaca,znala je ponekad da izdrzi i po 4 dana sa gasenjem noci,a prosek je bio 3 dana,ma SJAJAN TELEFON!!
Pozdrav ,)

Vrh Dno