Šta je novo?

Nokia 6670 problem!

Duman

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
304
Kad mi je baterija pri izdisaju i kad mi stigne poruka samo se pojavi pisamce!Sve je dobro namesteno u profilima za zvuk poruke...I ponekad mi ne stize izvestaj,a u reportima pise dobro stanje poruke.Tek kad iskljucim i ukljucim telefon stignu svi zivi reportovi...

Mislim da je u pitanju Low Battery management optimization koji ti je u Firmware-u. Kada je baterija pri kraju izbacuje manje bitne funkcije koje bi je jos vise praznile. Kada ga ugasis pa upalis ponovo on na trenutak dobije info da je baterija punija nego sto jeste i onda odradi sve to.
Ako ti se to nije desavalo ranije idi u neki servis na flash.

Pa shta je tu loshe,cuva ti bat,tako je na Samsungu fabricki,iskljuci ti pozadinsko osvetljenje i ostalo....

to je skroz ok,ali kad ga ja podesim da mi tako radi a ne da sam bira kad ce:)

Pa onda idi u servis...

Probaj da odradiš master reset, otkucaj na tastaturi *#7370#, pa ako ne pomogne, onda u servis...Naravno, najpre odradi backup.

...a jos laksi nacin - redovno puni bateriju.

mislim da je do prebacivanja celog inbox'a i sve sto se tice sms'a sa interne memorije na karticu...hoce da zabaguje....ako si slucajno prebacio na karticu samo prebacis nazad na internu i to bi trebalo da resi problem...

Nazad
Vrh Dno