Šta je novo?

Nokia 6630

dishapaun

Slavan
Učlanjen(a)
23.06.2004
Poena
319
Gde kupiti ovaj telefon u Beogradu i na sta obratiti paznju?

ja sam ga uzeo u Mobil magic-u ili Magic Mobil :d u suterenu Millenium-a. Pa pazi, prvo obrati paznju na to da se sa ubacenom katricom pali bez preblema, da dobijes uz njega handsfree i da je baterija originnal sa hologramom. Takodje moras dobiti CD i kabl uz telefon! Ako kod njih budes uzimao gledaj da ti ne uvale polovan jer ponekad umeju i to! Ma sta ja pricam, gde god da uzimas gledaj da ti ne uvale polovan. najbolje ces to videti ako pogledas da li se prasina uvuklaiza stakla do displeja ;)

eto, sve ostalo vidis ili kuci ili kroz dan-dva :D

dobijas cd,kutiju neku koju uglavnom oni sklepaju,punjac i fabricku karticu,mada sam video da stavljaju u njih 16mb i onda onu njegovu pravu puste u prodaju :) a da li je nov...***,uglavnom ga ociste skroz tako da ces tesko izvaliti da li je koriscen...

A sto nebi kucao *#92702689# i gledao life time! mislim da mu je to lakse nego da trazi prasinu!!! uzgred prilikom kupovine obavezno obrati paznju na kapacitet i ispravnost mmc kartice kao i na to da li na ekranu ima bad pixela.

Ja sam kupio moju 6630 u Beogradjanci, ne mogu tachno da se setim kako se zove firma, sve u svemu radnja je pored sluzhbenog ulaza. Izashli su mi u susret na zahtev da se upali telefon i da "malo pogledam" pre kupovine. Takodje sam dobio karticu od 64MB, kabl za telefon, handsfree, punjach i neku sklepanu kutiju shto kazhe ajs :)

Proday je napisao(la):
A sto nebi kucao *#92702689# i gledao life time! mislim da mu je to lakse nego da trazi prasinu!!! ...

Ta komanda ne radi na symbianu. :(

radi na 6630 dok na 6600 nece. nemam pojma zashto inache *#war0anty# se lakshe pamti ;)

meni je LifeTime 000002:30 :d WTF?????

U prevodu neko je tvoj fon "isprobavao" 2 sata i 30 min:)

Poslednja izmena:
Nije tacno

BozicBata je napisao(la):
U prevodu neko je tvoj fon "isprobavao" 2 sata i 30 min:)
Flesovanjem novog operativnog(nove verzije)sistema i taj life timer se brise,gledaj ti da bude verzija softvera V 5.03.08 RM-1(x#0000#),da nije kada udjes u meni neki mrezni operativni (modovan operativni sistem neke mreze)sistem neke mreze,kao sto je Tim,orange,vodafon,samo original nokia dolazi u obzir,znaci svi ti telefoni imaju krs izbagovan softver koji sa vecinom programa pravi razne probleme,gledaj da je telefon made in Finland,u paketu treba da su slusalice,cd,kutija punjac,ako ne nadjes ovo (verujim mi bakcem se sa telefonima vec 5-6godina,i vip member sam nekih sajtova o mobilnim telefonima) nemoj telefon ni uzimati,ako imas nekog preko grane to bi ti bilo najbolje,u suprotnom javi mi se na PM da ti ostavim broj dobices neke preporuke.................U ostalom prica je veoma dugacka,ja imam 6630 i N70,i mislim da za te pare za koje se moze nabaviti 6630 vrh telefon.Pozdrav

Poslednja izmena:
Imas za 220 evra u sledecim radnjama: My Phone, Logic shop, Telekom+, Marvel.

yao vidi ga shto se smorio opet je na ispod 70 postova a tako lepo barata sa cenama na forumu i uvek zna da preporuchi gde shta ima jeftino da se pazari. ja bih voleo da ti mene kazesh gde ima jeftino čvarci i kavurma ?

:)

@vezmar jel ovo ( V 5.03.08 RM-1) najnoviji ili po tvom mishljenju najbolji firmware za 6630 ? ja imam trenutno v 4.03.18 rm-1. shta su prednosti ovog novog ? beshe li ono ne vazi garancija ako se fleshuje fon ? ali kako ce oni u radnji znati da je fleshovan ? oni zapishu samo imei ???

Naravno da ne vazi garancija,ali postoji fora i za to

Trenutno najnovija verzija koja postoji je ta(avgust mesec 2005).Kod nekih telefona(recimo vodafone verzija i neke Tim) zna da se zakuca telefon pri flesovanju originalnog softvera,tako da je taj zahvat veoma rizican.Ako je flesovan pre toga onda nema nikavih problema da to ucinis ponovo.Tehnomarket servis raspolaze sa vecim brojem ovih softvera,tako da se mozes nijma obratiti,ali ponavljam sve na tvoj rizik.Zadnja verzija ovog softvera ispravila je sve moguce bagove koji su postojali i to je to(gledajuci 6630 moga najboljeg druga Tim verzija je u pitanju,primetio sam usporenje u odnosu na moj i to je sve).I moram reci kako vas ne nervira ovaj meni recimo Tim-a ili vodafona ne da su ruzni..............no coment

Poslednja izmena:
:)

@vezmar jel ovo ( V 5.03.08 RM-1) najnoviji ili po tvom mishljenju najbolji firmware za 6630 ? ja imam trenutno v 4.03.18 rm-1. shta su prednosti ovog novog ? beshe li ono ne vazi garancija ako se fleshuje fon ? ali kako ce oni u radnji znati da je fleshovan ? oni zapishu samo imei ???[/QUOTE]
Recimo ti si kupio telefon pre 4-5 meseci a,verzija softvera stara 3meseca,ili oni ti prodali TIM modovan oerativni,kad ono ti kod njih dodjes sa originalnim softverom..........Pozdrav brate moj idem ti sam na kuntanje

Nazad
Vrh Dno