Proday je napisao(la):A sto nebi kucao *#92702689# i gledao life time! mislim da mu je to lakse nego da trazi prasinu!!! ...
Cak i nesto vise jer Life Timer obicno pocinje da "broji" tek nakon 15-20minBozicBata je napisao(la):U prevodu neko je tvoj fon "isprobavao" 2 sata i 30 min![]()
Flesovanjem novog operativnog(nove verzije)sistema i taj life timer se brise,gledaj ti da bude verzija softvera V 5.03.08 RM-1(x#0000#),da nije kada udjes u meni neki mrezni operativni (modovan operativni sistem neke mreze)sistem neke mreze,kao sto je Tim,orange,vodafon,samo original nokia dolazi u obzir,znaci svi ti telefoni imaju krs izbagovan softver koji sa vecinom programa pravi razne probleme,gledaj da je telefon made in Finland,u paketu treba da su slusalice,cd,kutija punjac,ako ne nadjes ovo (verujim mi bakcem se sa telefonima vec 5-6godina,i vip member sam nekih sajtova o mobilnim telefonima) nemoj telefon ni uzimati,ako imas nekog preko grane to bi ti bilo najbolje,u suprotnom javi mi se na PM da ti ostavim broj dobices neke preporuke.................U ostalom prica je veoma dugacka,ja imam 6630 i N70,i mislim da za te pare za koje se moze nabaviti 6630 vrh telefon.PozdravBozicBata je napisao(la):U prevodu neko je tvoj fon "isprobavao" 2 sata i 30 min![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari