Šta je novo?

nokia 6630

to3a

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
350
namuchi me zivotinja
vadio sam memorijsku na zivo i sad kad me neko zove uvek pishe samo broj umesto imena u imeniku i za sve je ista melodija kako da se iskobeljam iz gluposti
A da vratio sam backup od ranije i cvrc i dalje isto. Mora da je neko setovanje koje ne mogu da nadjem

Pa ako ti prepoznaje karticu onda morash opet da namestish sva podeshavanja...Ako je ne prepoznaje onda pokushaj sa formatom ako i to ne uspe onda kupuj drugu.U svakom sl te stvari tipa imenik i jedna-dve melodije koje ti zvoni je bolje drzati u telefonu nego na kartici..

Resetovao sam telefon, formatirao karticu. I sve dzaba. Opet ista pricha i pochne da mi radi levi kapak, da twikuje ovako (; mislim se sad si gotovo telefoncicu i onda popijem jedno pivo i razmislim shta moze sad da me je8e. I nadjem glupo sinhronizovanje sa outlook expressom gde on baci sve telfonske brojeve, a ja mu verovao. Onda je palo prebacivanje postojecih brojeva sa SIM-a a resto pa je8i ga 100 brojeva gore dole mrzi me da kucam. Ako me budu zvali resice se i to. Hvala na pomoci. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno