Šta je novo?

Nokia 6630 ili 6230i ?!?!?!?

nikornla

Nenadmašan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
2,335
Planiram da uskoro kupim nov telefon i izbor mi je ostao na ova dva telefona, pa bih mi bilo od velike pomoci da mi predlozite koji je bolji za uzeti, posto ja ne mogu da se odlucim?! Cene su slicne/iste, a i karakteristike su koliko se secam slicne...

Hvala unapred...

Cene su slicne a karakteristike su totalno razlicite...Ne znam sta tebi treba ali ja bi se pre odlucio za 6230i,mada ih ne bi uporedjivao(isto ti je kao da uporedjujes 6600 i 6230).

pa ja sam gledao neke karakteristike i video da nisu toliko razlicite, mozda bar za ono sto je mene zanimalo...
u novom telefonu koji bi uzeo me je najvise interesovalo da imam mogucnost stavljanja mp3-a kao melodije, neku bolju kameru, kao sto npr. imaju ovi, dakle 1.3 megapiksela, a ne 0.3 kao sto ima vecina... isto me interesuje kakva je reprodukcija zvuka (poredjenje ova dva) i kakva je razlika u kvalitetu video snimaka, tj. koji je bolji, kao i uopste neke standardne karakteristike (da li ima neka bitnija, a veca razlika)... i da li ima mozda neki koji je u tim domenima bolji, a za otprilike tu cenu ili jeftiniji?!

I kad bih vec uzimao (koji god), gde je najpreporucljivije da se uzme u beogradu, a da nije previse skupo i da li ima nesto na sta treba da pazim prilikom kupovine npr. 6230i, posto je veca mogucnost da njega uzmem...

Hvala Bunovni. 🙂

Poslednja izmena:
Ja recimo ne bih nikad uzeo 6630 umjesto 6230i. Ovaj drugi je mnogo manji, a to je ono sto mi treba od telefona, a ne da mi izigrava kompjuter (kompjuter imam kuci). Naravno, to je moje subjektivno misljenje, neki ljudi vole symbian i ne smetaju im dimenzije.

Ja sam imao 6230 pa sam onda presao na 6230i i neprijatno se iznenadio kada sam video da je kamera daleko bolja na 6230 iako je 0,3mpx a na 6230i 1,3mpx. Takodje je 6230i daleko sporija. E to je vec nisam mogao da podnesem i pod hitno sam je prodao. Sve ostalo je ok, displej, MP3, ali nikako ne mogu da shvatim da model koji je kasnije izasao na trziste bude losiji od prethodnika u bilo kom pogledu. Zaobidji 6230i ako ikako mozes.

Imao sam prilike da koristim oba telefona, tako da ti mogu reci, a sto je bitno za tebe, da 6230i ima ocajan video mod, za razliku od 6630, koji imam i preferiram.Sto se mene tice, preporuka je na stani 6630, za razliku od 6230i.

...a radio,a prepoznavanje kao mass storage?Nisu bas samo dimenzije...Nije da nesto volim 6230i vec samo pokusavam da budem realan.Sto se mene tice najradije bi uzeo k750i(dosadili mi pametni telefoni).

Nazad
Vrh Dno