Šta je novo?

Nokia 6630 i Bluetooth

zero

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
660
Fajlove koje primam preko Bluetooth-a automatski pristizu u Phone Memory / Messages / Inbox ( nema selektovanja Memory Card ) odakle ih mogu prebaciti samo u My folders ili Templates koji se takodje nalaze u messages. :wall:

U toku transfera podataka pri preuzimanju nepostoji nikakav status bar. :wall:

Predpostavljam da bi neka dodatna aplikacija resila ove probleme pa ako neko zna...?

Usput dajte preporuke sta generalno nebi trebalo propustiti od dodatnog softvera za ovaj telefon.

Poslednja izmena:
Udjesh u poruke i idesh na options i onda imash OTHER,udjesh tu i podesish da ti se poruke cuvaju na memory card!!!I sigurno imash tu opciju,ali 100%,imo sam tel pre godinu i po dana i secam se i dalje:).
A za softver zavisi shta ti treba...Najzanimljivije i najkorisnije su FS caller,ne znam neki browser-i i tako te sitnice...Pozdrav

zero, jesi probao soft format telefona?!

Zasto bi radio format telefona kad mu je covek lepo gore objasnio gde se podesava!?A posle ti je najlakse da iz FExplorera odradis Copy/Paste iz Inboxa u odgovarajuci folder i za par sekundi prebacis fajl gde zelis!
Pozdrav ,)

odlican fon pre par meseci sam ga menjao za N70
da prebacis poruke da stizu na karticu kao sto ti je rekao Shiki Mozak telefon ce te pitati dali da prekopira poruke sa fona na karticu reci ces DA

kao sto rece Lomnica_city FExplorerom odes u C:System - i obrises folder mail to su ti poruke koje su bile u telefonu

naj korisnije stvari koje za sad moze da koristis su:
Opera v8.65 FExplorer v1.16beta NetFront v3.3 Synmantec v4.1.16 SmartMovie v3.25
WinRAR v2.50 WoWVideo v1.0 ............itd ovo je trenutno naj popularnije ;)

pozzzzzzzz............:wave:

zero- no problemo kad god ti nesto nije jasno ili hoces da saznas za Symbian smartphone mozes i mene na PM da pitas posto stalmno pratim sta je novo izaslo pa probam ;)

pozzz.......:wave:

Ili da uzme PC suite i preko njegovog fajl cmenagera automatski smeshta gde mu odgovara, a ne sve u inbox. Naravno to ne vazi za prebacivanje sa drugih telefona ;)

Nazad
Vrh Dno