Šta je novo?

nokia 6630, hmmm

litlledevil

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
304
Imam ovaj telefon vec jedno vreme i imam jedan "mali problemcic" koji nikako da ode, a trenutno me samo zanima misljenje.

Naime problem se javlje nakon punjenja. Kada se telefon napuni izgubi mrezu. Najefektivniji i najbrzi lek koji sam nasao jeste da ga skinem sa punjaca i iskljucim ravno 1 sat. Nakon toga se upali i ima mrezu, uz mozda 1 restart. Ako se ukljuci pre toga ne nadje mrezu ili je nadje al kad se bilo sta pokusa javlja no network coverage i nedostupan je.

Kao jedan pokusaj popravke problema (za koji sam imao para) je radjena zamena softvera ali nije upalilo...

U servisu su mi tada rekli da je mozda nesto od jedno 80 eura popravke al naravno nisu sigurni.. ovo pisem zato sto me zanima dal je neko imao slicne probleme i da cujem vasa misljenja.

vrati telefon tamo gde si ga kupio.

Moguce da je otisao hibrid,ali opet nebi trebao da uopste nema mrezu pa onda ima normalno?Moze biti da se pri punjenju previse greje pa tek kad se propisno ohladi onda radi lepo,ipak ti to vrati tamo gde si kupio!
Pozdrav ,)
edit:
Samo da dodam da,ako je hibrid,nema sanse da je 80 evra!Ako si nosio tamo gde si kupio znaj da se samo izvlace ili zele da te oderu!!

Poslednja izmena:
imam taj fon oko 1god i nisam imao takvih problema,a bilo ih je svakakvih. ipak ti poslusaj i vrni taj fon tamo gde si ga kupio a da i ako ti je riknula primopredaja nemoj da platis vise od 30ak E pozz :type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno