Šta je novo?

Nokia 6600!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
KOLIKO KOSTA NOKIA 6600 I KAKAV JE TELEFON. :banana:

Malo Googlanja ne bi ti skodilo.
Evo linka pa gledaj cene i karakteristike.
http://www.mobilnisvet.com/
Pogledaj pa vidi sta ti se svidja.

mene je kvalitet izrade razočarao, kao i kvalitet obavljaja tel razgovora (posebno kako se čuju sagovornici sa 6600, sreća da piše ko te zove, pa ih možeš prepoznati)... Kad se samo setim da je za dlaku falilo da prodam moj stari 7650, brrrrrrr... :D

Kvalitet izrade?! 6600 je prva Nokia kod koje mi se ne čuje škripanje maske kad ga stisnem malo jače... Što se tiče kvaliteta razgovora, na mestima gde sa 6100 nisam imao domet ili nisam mogao da pričam, sa "sapunom" pričam bez problema...

6600 odlican telefon, mana mu je ruzan dizajn i los zvucnik
6600 nije obican telefon to je nesto izmedju obicmnog mobilnog telefona i pda uredjaja
ovo mu omogudjuje operativni sistem, symbian,za koji ima mnogo programa, tipa web browsera, mp3 playera.... namenjen je korisnicima koji telefon kkoriste za zabavu ali i i za ozbiljne poslove
s druge strane nalazi se nokia 6230 telefon totalno drugacijeg dizajna, samo bez symbiana, ima odlican radio, mp3..........
inace cena 6600 je jako niska dal ce padati jos neznam sumljivi su mi tu zakoni oko pdv ali verovatno da hoce
www.gsmarena.com

Mirko BGD je napisao(la):
inace cena 6600 je jako niska dal ce padati jos neznam sumljivi su mi tu zakoni oko pdv ali verovatno da hoce
www.gsmarena.com

Ne verujem da će cena padati još puno, možda još koju desetinu € i to je to, s obzirom da telefon prestaje da se proizvodi... Ipak je to smartphone ;)

PDV se ne odrazava na telefone, jer je i pre isao porez na njih.

Sto se tice izgleda ...VRHUNSKI DA NE MOZE BOLJI...Pogledaj film Cellular , e kako su izreklamirali ovaj telefon u tome filimu ee sto je to :D
Inace tel. je VRH po meni ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno