Šta je novo?

Nokia 6600 Mp3 melodije?

Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
309
Dali mogu da stavim da mi na telefonu melodija bude u Mp3 formatu a ne WAW... slozicete se da waw nepodnosljivo vise prostora zauzima.
Takodje imam Mp3 player (UltraMp3 v1.40). Kako da ubacim malo vise pesama u telefon posto na telefonu imam samo 5Mb prostora, a kad ubaciujem pesme preko bluetooth-a (sa kompa) na mobilni on mi sve stavlja na Phone memory bez mogucnosti da ja to kasnije prebacim na memory card... ?! :smash:

Rainbow | Kaiser je napisao(la):
...posto na telefonu imam samo 5Mb prostora, a kad ubaciujem pesme preko bluetooth-a (sa kompa) na mobilni on mi sve stavlja na Phone memory bez mogucnosti da ja to kasnije prebacim na memory card... ?! :smash:

U opcijama podesi da ti primarna memorija za poruke bude na kartici, a na na telefonu
poz

Nebih da smaram, ali bio bih ti veoma zahvalan kad mi me "korak po korak" naveo do tih opcija.

Message/options/settings/other/memory in use/memory card

mp3 ne možeš staviti kao melodiju zvona kod 6600...

OGG Player pušta .ogg fajlove a ne mp3, znači, potrebno je konvertovati mp3 u ogg...

nema potrebe za instalacijiom ogg a imas na forum.gsmhgosting.com da skines pluginove

ili jednostavno kupis citac mmc kartica instliras u komp i mocices da prebacujes mp3,avi,wav i ostalo koliko god da imas mesta na karici nadji na netu SmartMovie Converter (Series 60) i mocices da konvertujes bilo koji video format za fon naravno treba ti i SmartMovie Player za fon da bi mogao da ih gledas

imao je neki proggy (quodrings) koji bi treblo da moze da pusta mp3 kao zvonce, ali cim sam ga instalirao, prijavio mi je da je "beta expired" il tako nesto, pa ne znam da li radi uopste. Ako ko sta zna, nek javi.
@moonbgd: kakvi plug-inovi su u pitanju?

Nazad
Vrh Dno