Šta je novo?

nokia 6600 ili samsung E700(715)

Nesumljivo da su oba modela dobra
ali bih se ja ipak odlucio za Nokiu 6600.
Brate ne volim telefone sa preklopom. :mrgreen:

sve zavisi od toga sta su tvoje potrebe Oxys
ako hoces manji i lepshi telefon,sa boljom kamerom,na preklapanje,onda uzmi e715
ako hoces telefon sa symbian os-om,koji ima gomilu programa za sebe,i moze da se igras igara za ngage,onda uzmi nokiu

6600 je ipak vise klasa od Samsunga iako im je slicna cena

Ne znam kakva je ta kamera na Samsungu ali ova na 6600 je jako, jako dobra. Recimo da takvu nisam video ni na jednoj Web kameri!

kamera na e700 je dosta bolja,isprobao sam oba telefona
a stefane,mozda covek nece telefon od 100+ grama koji je moram da priznam,dosta ruzhan..

A mozda nece ni onaj lepi, gay telefon na preklop :)

Zar vas telefoni na preklop ne podsecaju
na pudrijere, nekako su mi bas zenski O:) :d

Definitivno glas za Samsung, ovaj ima bolju kameru a o display-u da ne govorim...

max,svaka roba nadje svog kupca :)
samo je stvar shta choveku vishe treba i sta ce vishe da mu se svidi

A zasto ne bi uzeo nesto bolje od oba...
Recimo SE P900... 8)

Uzeo sam nokiu,jeste da je ruzna, ali ipak mislim da je prava stvar.Nekako nemam poverenja u te Koreance,bez obzira sto je bila vest ,mislim bas na Benchu, da planiraju do kraja dekade da preuzmu najveci deo trzista, a to se ipak ne moze ako su telefoni losi, ali za sada ,neka hvala.Ovo mi je treci telefon od Nove godine i vise mi se ne isprobava,igrao sam na reputaciju :rtfm: Svim tim isprobavanjima sam na kraju dao 130 eura vise :S nego da sam je odmah uzeo.32+6mb,vise neko komsijin komp :beat:
nakon z600 i motorole v525,odlicna je.signal pun,jos samo da vidim koliko ce baterija da drzi.doduse i motorola je imala odlican signal ,al' je Vodafonov kao i z600, a to me strasno nerviralo.
Hvala na sugestijama, momci cheers

Ajd po strani to sto su samsung telefoni ruzniji (sto i jeste subjektivno misljenje) ali da telefon iz te klase bar vecina njih nemaju infra red i ne podrzavaju mms ??? O cemu onda pricamo ? Sta onda poredimo ?

Od jednog servisera sam cuo i da je procenat kvarova na samsungu mnogo veci nego na nokiji.

Mojoj drugarici V 200 crko posle mesec dana...iako sam joj savetovao da uzme neku nokiju uzela E 700 koji za sada dobro radi(pitanje je dokle ce)

Ali nastranu toga displej im je svakako najbolji.

Ja bi samsung uzeo iskljucivo kao drugi telefon

Dobro, poznato je da je Samsung skup. Npr. C100 je bruka kako malo ima funkcija (ej bre nema MMS, niti POP3 mail!), ali je fensi i kosta kao Siemens M55 (pa i vise) koji ima bukvalno sve osim bluetooth-a...Naravno, Samsung ima lepsi dizajn, sareniji je itd...Je licno se ne lozim na izgled telefona, vec mi je primarno da pametno potrosim novac tako sto cu da dobijem maximalno za ulozeno. Pa nisam neka devojcica od 15 god pa da mi je vazno da imam najlepsi telefon (to zato sto imam najruzniji telefon :mrgreen: ).

Za mene je idealan telefon P800 ili P900, jesu cigle, ali se ipak ne bih zanosio sa tim Samsunzima...

Nista bez nekog smart telefona sa multitaskingom i taskbarom. Ozbiljno, mnogo se smorim kada na sestrinom Siemens M55 treba da proverim mail, a ne mogu u pozadini da otvorim npr. ICQ ili cackam po telefonu dok skida mail. Kada se jednom naviknes na nesto dobro - nema nazad :mrgreen:

drjackyll je napisao(la):
A zasto ne bi uzeo nesto bolje od oba...
Recimo SE P900... 8)
zato sto je mozda p900 dosta skuplji od oba ?:)
mozes bukvalno da uzmes i e700 i n6600 za p900 :)

Nazad
Vrh Dno