Šta je novo?

nokia 6600 i replay

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
kako da namestim da vracam poruke sa replay,jer pokazuje da se salje ,ali nikako da ode.

Ajde malo reformulisi pitanje...

Jel moze bez dodatnog programa da se postavi Picture Call ili moram da koristim onaj smoreni?

pozdrav

kad mi neko posalje poruku ,imas opciju REPLY,da ne bi iz kontakata vadio tu osobu jer treba da pritisces ko' lud dok to ne obavis.KAd koristim REply nece da posalje,stalno mi resend-uje,pa moram u kontakte pa onda da saljem.jel razumes?

Za ovo drugo nisam siguran da sam te razumeo.Jel' ti hoces program koji bi ti prikazivao sliku osobe koja te zove ,salje poruke i sl.?

Kad se vec radi o SMS-u,da i ja priupitam...

Da li postoji neki program koji bi stitio odredjene poruke od gledanja ili ceo direktorijum?!

Ma to je bag sa 064 mrezom. Kad udarim reply na neke brojeve, poruka nece da ode... nego moram new message pa da ga nadjem u imeniku i posaljem. Ali to samo sa 50% 064 brojeva, nema pravila...

nije do telefona... tako mi je bilo i sa Siemensom s35, 6210, 6510, 6100 i 6600...

meni nece na 063
Znaci to je ok,vec sam pomislio da nije nesto sa softverom

Mozda sam malo zakasnio,ali mislim da ces taj problem resiti ovako,meni je bar uspevalo:Glavni meni=>Messages=>Settings=>Text message=>Reply via same center mora da bude NO

byMaX je napisao(la):
Ma to je bag sa 064 mrezom. Kad udarim reply na neke brojeve, poruka nece da ode... nego moram new message pa da ga nadjem u imeniku i posaljem. Ali to samo sa 50% 064 brojeva, nema pravila...

nije do telefona... tako mi je bilo i sa Siemensom s35, 6210, 6510, 6100 i 6600...

Znash shta valja..ne znam zashto sam i ja imao skoro iste telefone :d
Inache i ja mislim da je problem do mreza. Bez pravola, i meni povremeno pravi probleme!

To zavisi da li je onaj koji salje poruku ostavio reply via same SMS centar, pa ako je na drugoj mrezi dodje do belaja kada probas reply.

Vrh Dno