Neko je ovde pricao da UltraMP3 "kvari" zvuk... tj. da daje losiji zvuk nego sto bi trebalo.Invader je napisao(la):Preporucio bi ti UltraMP3, besplatne verzije svih programa, igara, melodija, svega i svacega mozes naci na:
www.nokia-download.cjb.net
Poz
CAR je napisao(la):Neko je ovde pricao da UltraMP3 "kvari" zvuk... tj. da daje losiji zvuk nego sto bi trebalo.
Licno, i meni se cini... mislim da mi mp3 bolje zvuci na onom integrisanom player-u nego kada se pusti preko UltraMP3-a.
Kod mene je takodje rec o telefonu koji nema hardverski mp3... samo si malo omanuo, nije 6600, vec 7610 🙂Bane je napisao(la):6600 nema integrisan MP3 plejer, vec dekompresiju obavlja glavni procesor.
Ako se radi o telefonima koji imaju dedicated chip za MP3 (npr. nGage), onda je normalno da bolje zvuchi preko integrisanog MP3 plejera, jer on koristi taj poseban dekoderski chip. Ako UltraMP3 instalirash na ovom telefonu, on nece koristiti taj chip, vec ce koristiti ponovo glavni procesor za dekoding, shto je daleko loshije reshenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari