Šta je novo?

nokia 6600 i mp3

• Začetnik teme Začetnik teme ambisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ambisa

Čuven
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
601
Po specifikacijama 6600 ima ugradjeni real one player koji pusta rm, ra i tako dalje. E medju tim ekstenzijama nigde se ne spominje mp3 pa me interesuje jer postoji sansa da pusti i to? Mozda preko nekog drugog programa?

ambisa je napisao(la):
Po specifikacijama 6600 ima ugradjeni real one player koji pusta rm, ra i tako dalje. E medju tim ekstenzijama nigde se ne spominje mp3 pa me interesuje jer postoji sansa da pusti i to? Mozda preko nekog drugog programa?

To je Nokia koja radi pod Symbian 7 operativnim sistemo i postoji dosta softvera koji mozes da naknadno ubacis a medju njima su i razni plejeri. Pogledaj po netu...

Najlakse: odes na www.groups.yahoo.com, registrujes se i u polje search otkucas "Nokia 6600" i videces dosta grupa koje su namenjene razmeni softvera etc. Tako sam ja nasao sve sto mi treba za moju Nokiu 9210...

Pozdrav!

uf strasan telefon... danas sam ga probao od drugara, skinuo je programche koje simulira daljinac tako je u kaficu menjao kanale 🙂
cak ima u programu da se izabere i tip televizora
tako da verovatno imas da skines i neki program za pustanje mp3 (za 3650 vec ima cini mi se)

Perfektan telefon!

Snejk je napisao(la):
Jel' radi divx?
Radi sve sa prevodom ctp;
Salim se imaju filmovi da se skinu preradjeni za nokiu mada sve je to preko 60MB sto je puno za moju centralu u kojoj jos sede babe i prespajaju one zice
A programe i igre inace jurite na mIRCu
irc.efnet.nl pa #mediaplace
Mada i novije igrice imaju po 7,8 MB a neke i 14MB

Koliko to 6600 ima memorije kada pominjete 60 MB DivX (kako li to izgelda na tolicnom ekranu ne smem da zamisljam) i igre od 15 MB ?

Pozdrav1

Sasa je napisao(la):
Koliko to 6600 ima memorije

20MB telefon, i uz njega se dobija flash 32MB, e pa sad ako imas para 32 lako moze da postane 512MB 😉 .

Ma brate, vredi kupiti sto veci flash... 512MB... to je oko 130 evra, jel tako?

eeeeeee jos kad bi se imalo para....TA FORA U KAFICU JE STRAVA! type;

pa sam tel vec koshta ko dobra konfiguracija, shta je josh tih 130€ 🙂
josh malo pa se moze uzeti laptop pristojan 🙂

Ni T610 nije jeftin, mozes uzmes server za DL sa satelita kakav oces 😉

Pozdrav!

sasadjak je napisao(la):
...

Radi sve sa prevodom ctp;
Salim se imaju filmovi da se skinu preradjeni za nokiu mada sve je to preko 60MB sto je puno za moju centralu u kojoj jos sede babe i prespajaju one zice
A programe i igre inace jurite na mIRCu
irc.efnet.nl pa #mediaplace
Mada i novije igrice imaju po 7,8 MB a neke i 14MB

Da se skinu preradjeni? Pa preradiš sam koji te zanima, nije toliko komplikovano.. Mada bi bilo lepo da radi Divx, kao na P800 😉. Da ne pominjemo što P800 ima definitivno veći ekran. Jeste da je skuplji, ali ko ima para za 6600 ima i za njega 😉.

Nazad
Vrh Dno