Šta je novo?

Nokia 6600 i 6630

miomirje

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
Kako to da se razlikuju naponi.Dali sam mogao da izgorim telefon ako sam pomesao ova dva punjaca.

Ja sam koristio raznorazne punjače od raznoraznih Nokia opet na raznoraznim Nokijama i nikad nisam imao nikakvih problema zbog toga.

Moguce je, kad ih naprave braca kinezi naponi su pod znakom pitanja.

Ne znam dali ste procitalu sta sam napisao.Na jednom pise 3,7v a na dugom 5,7v a na sajtu pise da oba punjaca mogu za oba telefona.

Vidi na linku koji si dao, "multivoltage charger" za acp12e. Oba rade na oba telefona, provereno. On puni za 1 sat, a acp7e za 3-4 sata. Licno volim kad se baterija puni sporije, zato i koristim acp7e na vise telefona.

Da ne otvaram novu temu, imam doticni telefon pa me ineresuje da li postoji adapter za slusalice tako da mogu da se koriste bilo koje druge, odnosno kao za mp3 plejer.Hvala
nesto ovako
http://www.amazon.co.uk/Nokia-AD-15-Audio-Adapter/dp/B000ARGRN2
gde kod nas ima da se nabavi
2vd1pja.jpg

Poslednja izmena:
imas prijatelju u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici telefona...

e pa prijatelju - bilo nekad, sad ako nadjesh, ubo si premiju.

matori su to konektori, da bi ih neko prodavao na izvolte.

moj savet - izvoli uzmi i napravi ih.

http://www.engadget.com/2005/08/16/how-to-make-a-nokia-pop-port-to-female-mini-jack/

samo ti treba HDS-3, koji mozesh da nadjesh u kolichinama, u svachijoj kuci po bar 2-3 komada, i treba ti zenski 2.5 ili 3.5 deo kabla. i lemilica i noz naravno. :)

i reshio si posao.

ja imam kuci jedan, koji sam sam napravio za 10 minuta

Ako ne nadjem, ovo je odlicna ideja,hvala.cheers

Na mom telefonu stoji da imam ovu verziju
v 5.03.08
17-08-05
rm1
Koja je nova verzija odnosno koju verziju da ubacim.

Poslednja izmena:
au bre lenjivci, danas sam napravio jedan, od HDS-3 konektora, na 3.5mm audio. ko oce, nek mi se javi na priv, i nek se dotera do vidikovca.

Da ne otvaram novu temu, pre neki mesec posle punjenja mi je zakucala pomenuta Nokija. Naveče stavio na punjenje, sve je bilo u redu, ujutro vidim da nema slike na ekranu, Skinem je sa punjača, probam paljenje, ne ide, Našao identičnu bateriju, probao opet ne ide... E sad:

1. Da li je neko imao slični problem?
2. Vredi li ovo nositi kod servisera. Jeste da je telefon krš, ali je odličan kao drugi telefon plus je poklon pa je nekako prirastao srcu :]

Nazad
Vrh Dno