Šta je novo?

Nokia 6600 (bucka, tkzv 'sapun') AAA maska - Gde kupiti?

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Znaci treba mi maska za Nokia 6600 (debeljucu) ili kako je jos ruzno zovu 'sapun'. U pitanju je ovaj model:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6600

Bilo bi dobro da je maska skroz crna:

z7breLS.jpg

ili npr. ovako:

TFFgxXJ.jpg

Ono sto je VAZNO jeste da je maska AAA klase. To znaci da je to maska koju u servisima stavljaju umesto originalne, tj. da ima sve 'NOKIA' natpise na mestima gde i originalna Nokia ima.

Ja sam trazio preko nekih prodavaca na 'MuljamProdajem', i kao 'imamo' cena 500 din. Ja im lepo ponovio 3x i pitao jesu li sigurni da imaju BAS za tu Nokiu koju ja trazim, posto postoji jos i 6600 FOLD i 6600 SLIDE modeli. I oni kao 'da, imamo AAA masku za tu nokiu koju trazite, dodjite oko 17.00'. I tako dok sam ja bio u autobusi na nekih mozda...20-ak minuta od njihove radnje, oni pozovu i kao 'poslali su nam u radnju masku za SLIDE, a dobavljac nam je rekao da trenutno nema ta koja vama treba, pa nazivite za mozda nekih 10-15 dana'.

Drugi slucaj, nadjem preko sajta 'beomob-rs' da oni 'kao' imaju tu masku. Medjutim, lencuge merzelo da kace slike za gomilu svojih proizvoda. Cena kao 380-ak din. Ja posaljem mail i pitam da li imaju bas za tu masku. Naravno nisu nesto zurili da odgovore. Na kraju 'proverili smo sa dobavljacem, nema je trenutno na stanju'.

Treci slucaj, neki lik sa 'limudo-a' prodaje maske AAA klase za neke druge Nokia telefone. Ja mu poslao poruku i pitam da slucajno nema AAA masku za 6600. Kaze 'nemam trenutno dovoljno narudzbina, pa necu skoro narucivati.' Posto sam ja u medjuvremenu googlao trazeci maske, i nasao te AAA klase na nekom indonezanskom sajtu, pitam ja lika da mi da link do sajta odakle obicno narucuje maske za AAA klasu pa da vidim da i ja narucim. Lik rece da nije uopste u pitanju inostrani sajt, vec domaci dobavljac, ALI 'rade samo prodaju na veliko i tebi nece prodati' (sto je i logicno).

Dakle, na kraju mi palo na pamet da pitam na bench-u. :)

Ne 'gori mi' toliko. Skoro sam dosao u posed jedne Nokia 6600 pa bih da je 'sredim'. Posto joj je maska 'u raspadu' i posto tastatura ne reaguje na pola tastera, krenuo sam u 'akciju' nabavljanja onoga sto joj 'fali'. :)

tl;dr
Zna li neko gde se moze kupiti NOVA maska AAA klase za Nokia 6600 (tkzv. 'sapun') i po kojoj ceni (i po mogucstvu Beograd):

https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6600

Hvala!

Poslednja izmena:
Provericu ja u toku dana, mislim da mi je ostao u Smederevu taj telefon, skuplja prasinu pa ako ti odgovara poprilicno ocuvani original (skroz crn) i ne snadjes se u medjuvremenu, cucemo se za delove.

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno